23948sdkhjf

Rolf Schmidt Industri Plast opruster i ledelse og produktion

Plastvirksomheden i Kolding ansætter ny kvalitetschef og investerer yderligere i automationsløsninger. Flere tiltag er på vej.

Det nye medlem af ledelsen hos Rolf Schmidt Industri Plast får ansvaret for kvalitetssikring af både halvfabrikata og færdige emner. Steffan Pedersen, 37 år, kommer fra en lignende stilling hos Siemens Gamesa i Tinglev, hvor han har været ansat de seneste ti år. Det skriver Rolf Schmidt Industri Plast i en pressemeddelelse.

I en skærpet konkurrencesituation satses der målrettet på, at være førende på både kvalitet og leveringstid. Her er investering i interne ressourcer et vigtigt fokuspunkt, understreger direktør Flemming Andreassen.

- Kompetente medarbejdere er vores største aktiv. Vi opererer i forvejen med en meget lav fejlmargin, men der er altid plads til forbedringer. Det skal vores nye kvalitetschef sørge for. Med Steffans erfaring er han den helt rigtige til opgaven, siger direktøren og fortæller videre, at 2017 var endnu et travlt år hos plastvirksomheden.

Mere automatisering
Bearbejdningscentrene omstilles og programmeres mange gange i løbet af dagen, og med stadig flere automationsløsninger stilles der også andre krav til industriteknikerne. Den nye kvalitetschef slår fast, at en transformationsproces med integrering af flere robotter, ikke må påvirke kvaliteten.

- Der er altid udfordringer forbundet med nye arbejdsgange. Indkøring tager tid, men jeg er imponeret over fleksibiliteten i produktionen. Der er netop installeret endnu en robotcelle, og det er gået forholdsvis smertefrit. Det har i hvert fald ikke påvirket kvaliteten i negativ retning, siger Steffan Pedersen med et smil.

Om sit nye job forklarer han, at muligheden for at arbejde i en mindre organisation med mere ansvar, tiltalte ham.

- Der produceres nye emner hver dag. Helt ned til ét styk. Det gør kvalitetssikringen endnu mere vigtig. Især når der løbende investeres i nyt udstyr.

Yderligere udvidelse af maskinparken
Flemming Andreassen tilføjer, at den nye Kawasaki robotløsning fra Bila arbejder sammen med det senest indkøbte femaksede bearbejdningscenter.

Det stopper dog ikke her, da der allerede til foråret er planer om, at udvide maskinparken med to bearbejdningscentre. Den nyeste CNC-teknologi er i Flemming Andreassen optik en nødvendighed, hvis effektiviteten skal forbedres yderligere.

- Kan vi levere hurtigt, kan kunden komme hurtigt videre. Nye opdaterede maskiner er et værktøj, der hjælper begge parter til at nå målet. Det faktum ignorerer vi ikke, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094