23948sdkhjf

Davinci Development konkurs

En række aflyste ordrer har kostet den midtjyske ingeniørvirksomhed livet

45 medarbejdere mister deres job, efter Davinci Development er gået konkurs. Det skriver JydskeVestkysten.

- Vi har i løbet af kort tid fået annulleret en del ordrer fra en stor kunde. De folk, som var ansat til den opgave, forsøgte vi at få til at lave noget andet og finde andre opgaver til, men det er ikke lykkedes. Den mængde medarbejdere vi var nødt til at afskedige, var så stor, at vi ikke havde råd til det med de lange opsigelsesvarsler og feriepengeforpligtelser, der var, siger administrerende direktør Ole Lykke Jensen til JydskeVestkysten.

Billund-virksomheden har ellers kørt med pæne overskud igennem en årrække, men i 2015/2016, som er senest offentliggjorte regnskab, gik det galt med et underskud før skat på 1,9 mio. kr.

Ole Lykke Jensen fortæller, at han vil forsøge at genopstarte den del af virksomheden, der er beskæftiget med 3D-print. Det vil betyde, at cirka en håndfuld medarbejdere kan beholde deres job.

Udover 3D-print har Davinci Development været beskæftiget med ingeniørarbejde inden for blandt andet prototyper, produktudvikling og produktionsoptimering til for eksempel plast-, vindmølle- og medico-industrierne.

Originalartikel: https://www.jv.dk/billund/Davinci-konkurs-Billund-mister-40-arbejdspladser/artikel/255515

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109