23948sdkhjf

Inter Primo på asiatisk opkøb

Købet skal løfte virksomheden ud af krisen for alvor

Inter Primo, der har rødder i det sydvestjyske Tirstrup ved Varde, har netop underskrevet en købskontrakt med kinesiske Profilex Plastic Techonology. Det skriver Børsen.

Ifølge administrerende direktør Claus Tønnesen, der har både Danfoss og Grundfoss på sit CV, handler opkøbet om en ny strategi, der skal hæve firmaets toplinje.

Inter Primo leverer plastikprodukter til blandt andet byggeindustrien, elementer til køle-fryseskabe og medicosektoren.

Virksomheden har døjet med en beskeden omsætning efter krisen og håbet er, at investeringen i det kinesiske foretagende kan få den danske virksomhed til at tage nogle seriøse trin op ad vækststigen.

- Vi har brugt nogle år på at få genetableret virksomhedens evne til at tjene penge. Nu har vi et nogenlunde tilfredsstillende niveau omkring lønsomheden om mener, at virksomheden er trimmet til at kunne vokse både økonomisk og organisk gennem opkøb, siger Claus Tønnesen i et interview med Børsen.

Inter Primo er grundlagt i Tirstrup, men har siden 2000 været drevet fra kontoret på Højbro Plads i København. I 2016 havde virksomheden en omsætning på 800 millioner og havde 700 ansatte på verdensplan.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08