23948sdkhjf

Presenning-virksomhed har vokseværk

Nu samles knowhow omkring presenninger under ét tag i Padborg.

Sækko Solutions i Padborg styrker sin position ved at købe Sækko Presenning ud af KH OneStop A/S. Overtagelsen er sket med virkning fra den 1. oktober 2017.

Sækko Solutions er kendt for at sælge partytelte, lagertelte, termoprodukter og hoppepuder, mens Sækko Presenning er førende inden for lastvognspresenninger, toprullepresenninger og fragtpresenninger.

De to presenningsvirksomheder samles nu i nye lokaler på Hermesvej 4 i Padborg under navnet Sækko Presenning, og medarbejderstaben bliver øget fra seks til 16 medarbejdere.

Bygger til
Virksomhedens ejer og direktør, Kristian Hansen, har et mål: Sækko Presenning skal være den største producent af presenninger i Danmark.

- Jeg glæder mig til at få en større fleksibilitet. Vi bliver et stærkere team, og vi kan nu sige ja til alle typer af specialopgaver. Vi har det mandskab, der skal til, siger direktøren.

Kristian Hansen oplyser, at sammenlægningen af de to virksomheder også kommer til at betyde flere ansættelser. Samtidig med fusioneringen flytter Sækko Presenning i nye lokaler og opfører en tilbygning på 600 kvadratmeter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065