23948sdkhjf

Gummiproducent på opkøb

RG Group overtager United Foam ApS.

Den 1. oktober overtager RG Group ApS, der ejer RG Rom Gummi A/S i Lemvig, United Foam ApS i Rønde.

Overtagelsen forener RG Rom Gummis kompetencer indenfor produktion og salg med United Foams erfaring med råvareudvikling og –produktion, skriver RG Group i en pressemeddelelse.

RG Group ønsker at fastholde ekspertisen og erfaringerne i United Foam, hvorfor produktionen fastholdes i Rønde, hvilket afgående direktør i United Foam, Thor Tøsse, er meget tilfreds med.

- Uden denne tilgang var RG Group aldrig kommet på tale, idet jeg i salgsprocessen har søgt efter en virksomhed, der vil tage hensyn til personalet og til United Foam. Det vil sige, jeg har søgt efter en dansk virksomhed af omtrent samme størrelse som os, der har samme intentioner og idéer, påpeger Thor Tøsse.

Naturlig overtagelse for begge parter
United Foam er ikke ukendt land for folkene bag RG Rom Gummi, der gennem flere år har været kunde hos United Foam. Derfor virker overtagelsen naturlig for begge parter. 

- Vi overtager United Foam fra en rigtig dygtig forretningsmand, der har et værdisæt helt i tråd med vores. Derfor betyder det også uendeligt meget for os, at Thor fortsætter i United Foam i en overgangsperiode, der sikrer overdragelse af viden og knowhow. Desuden overtager vi en virksomhed, hvor medarbejderne allerede forstår vores arbejdsgange. Altså, hvad det vil sige at være omstillingsparat i en dagligdag med ordrer i alle størrelser, nicheproduktioner og hurtige leveringer, understreger Jesper Berg Kristensen, direktør i RG Rom Gummi.

Ved overtagelsen indsættes Jesper Berg Kristensen som direktør, Jan Skov Trabjerg som teknisk direktør og Søren Kallesø som driftsleder. United Foam fortsætter som selvstændig virksomhed under eget navn og bliver dermed en del af RG Group.

Thor Tøsse begyndte produktionen af polyuretan i begyndelsen af 1980’erne og har især arbejdet med PUR-skum og elastomerer.

RG Rom Gummi blev grundlagt i 1983 med gummiprodukter til fiskeriet og dag-til-dagleveringer som speciale. I dag har virksomheden 35 ansatte leverer alt fra gummidele til Nimbusmotorcykler til enorme elementer til havvindmølleparker. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125