23948sdkhjf

FAKUMA 2017: Polykemi fokuserer på polymerblandinger

Mød Polykemi i hal A3, stand 3110.

På Fakuma 2017 vil Polykemi fokusere på de polymerblandinger, de kalder "blender".

Fokus ligger også på de nye PPA-baserede materialer og højteknologiske PP-baserede materialer til at reducere vægt og samlede omkostninger.

Endelig vil Polykemi også fremhæve de stadig vigtigere miljømæssige problemer gennem REPRO og REZYcom materialer med genanvendte råmaterialer.

På messen vil Polykemi fremhæve de mange muligheder med sin "blender". Fokus ligger primært på et nyt materiale, POLYlux PC / PBT MP4011, der primært er beregnet til udvendige detaljer i bilindustrien.

Polykemi lancerer også SCANREX - en helt ny produktfamilie af højtydende materialer. De to første medlemmer er PPA-baserede forbindelser med henholdsvis 30% og 50% glasfiber.

Typiske anvendelser til de nye materialer er mekaniske komponenter og køretøjsdetaljer. Mekaniske anvendelser omfatter applikationseksempler som tandhjul og hængsler. I køretøjer bidrager materialerne til vægttab ved udskiftning af metal i bærende konstruktioner.

I motorrummet finder vi PPA i luftventil, spjæld og brændstofledningskoblinger. Interessen for at reducere både vægt og totalomkostninger er konstant, og der er en løsning inden for POLYfill PP HC-familien, der er højteknologisk polypropylen kombineret med forstærkende midler som glasfiber eller mineral.

Materialerne har med succes erstattet både PBT GF30 og PA6 GF30.

Mød Polykemi i hal A3, stand 3110.

Beskyttelse af miljøet bliver også vigtigere, hvilket også vil være i centrum af messen. Dette afspejles i to familier; REPRO er et standardudvalg af genbrugsmaterialer og REZYcom, som er et kundespecifik resirkuleret materialeprogram. Her er materialer, der kan klare test af varmealderen ved 150 ° i 1000 timer og også langsigtede UV-test. 
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095