23948sdkhjf

Schoeller-Plast-Entreprise på opkøb

Den sjællandske virksomhed har overtaget FC Plasts sprøjtestøbningsaktiviteter.

Fabrikant Finn Christiansen, ejer af FC Plast i Kalundborg, der består af FC Plast og FC Værktøjsfabrik, har igennem længere tid ønsket at sælge plastfabrikken. På denne baggrund har FC Plast og Schoeller Plast indgået en aftale om at samle plastaktiviteterne hos Schoeller Plast. Det oplyser de to virksomheder i en pressemeddelelse.

FC Værktøjsfabrik fortsætter uforandret og dermed med samme ejer.

Schoeller Plast ønsker at styrke kundegrundlaget, og der er flere sammenfald, som gør dette til en logisk sammenlægning for begge parter. Det er anden gang indenfor de senere år, Schoeller Plast opkøber en virksomhed. Senest i 2011, hvor en tilsvarende virksomhed blev flyttet til virksomhedens adresse i Regstrup.

Aktiviteterne hos FC Plast fortsætter en tid endnu i de nuværende lokaler og med en plan om at samle alle aktiviteter på adressen i Regstrup, hvor Schoeller Plast har haft til huse i mere end 50 år og produceret plastemner fra cirka 1 gram til 9 kg plast.

Schoeller Plast har i dag cirka 45 ansatte. Schoeller Plast er en del Schoeller Group med hovedsæde i Pullach, Tyskland. Den tyske virksomhed tæller mere end 3.000 ansatte. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094