23948sdkhjf

Foodexpo introducerer nyt koncept

Messekoncept med 15 zoner skal fremme samarbejde og gøre besøget mere målrettet

Foodexpo 2026 vil tage form i nye rammer, når messen til marts næste år afholdes i MCH Messecenter Herning.

Messen introducerer et nyt koncept med 15 dedikerede zoner, der skal styrke synergien blandt udstillere og give besøgende et mere struktureret overblik over produktkategorierne.

 Det oplyser Foodexpo i en pressemeddelelse.

- Noget af det allermest spændende er, at vi udstillere nu bliver fælles om at drive nogle kategorier sammen. Derudover bliver det væsentligt nemmere for de besøgende at gennemskue, hvad man kommer ind til i de enkelte zoner, udtaler Kenneth Sig Jensen, Sales Development & Execution Manager, Danish Crown

 De nye zoner har fået navne som blandt andet Barista Boulevard, Kødvejen, Mælkevejen og Industrikvarteret, og skal gøre det lettere at finde relevante udstillere og produkter. Samtidig bliver det muligt for leverandører at stå i tættere fællesskab med aktører i deres egen branche.

- Interesserer man sig rigtig meget for eksempelvis bageri, kan man nu bevæge sig et sted hen, hvor fokus udelukkende er på netop bageri. Og for os leverandører er det interessant at stå sammen med den kategori, som vi arbejder inden for - både fordi det giver mulighed for at netværke, og fordi det gør os klogere på, hvad der sker i markedet, dtaler Erik Nielsen, Market Manager (Foodservice), Good Food Group

 Også trendeksperter vurderer, at det nye messekoncept rammer en aktuel tendens i markedet. Ifølge pej gruppen er det nødvendigt løbende at gentænke og udvikle messer, for at sikre deres relevans i en foranderlig tid.

- Fordelen ved det nye koncept på Foodexpo er, at det bliver nemmere for både udstillerne og de besøgende at finde rundt i de tematiserede områder, og derved bliver det endnu mere spændende at komme og besøge messen, udtaler Louise Byg Kongsholm, administrerende direktør, pej gruppen

 Hos Foodexpo fremhæves det, at udstillernes rolle i højere grad bliver medskabende for messens faglige retning. Med den nye struktur håber arrangørerne at kunne fremtidssikre messen og styrke både inspiration, videndeling og faglighed på tværs af fødevarebranchen.

Foodexpo 2026 finder sted i Herning fra 22. til 24. marts.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08