23948sdkhjf

Projektchef vil styrke den skandinaviske EPS-branche

Chresten Heide-Anderson, der er projektchef i den danske brancheforening 'EPS-branchen - en del af Plastindustrien' er udnævnt til projektleder i den norske EPS-forening. Derudover overtager Mounir El’Mourabit stillingen som ansvarlig for politik og udvikling. 

Personaleændringerne markerer starten på en strategi for at forstærke samarbejdet mellem EPS-brancheforeninger i Norge, Sverige og Danmark.

Chresten Heide-Anderson har stor erfaring med at formidle fakta om EPS på en større arena, blandt andet rettet mod EU og FN. 

Senest har hans arbejde fokuseret på at samle og strukturere information om global brug og genanvendelse af EPS, med tanke på den globale plastikaftale. Den erfaring vil normændene nu nyde kollektivt godt af. Det er blandt andet overlappende udfordringer, herunder bygningsreglementer, emballagekrav og affaldssortering, som bliver Chresten Heide-Andersons arbejdsområder.

- Det er vigtigt, at branchen ser fremad og forbereder sig på fremtidige krav, især med henblik på enkeltforurening og forurening forårsaget af EPS. EU har allerede indført et forbud mod EPS i engangsemballage til takeaway, og det er en stigende udfordring at navigere i de forskellige definitioner af EPS i forskellige lovgivninger, siger han til Plastforum.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063