23948sdkhjf

Plastkonkurs er stadig i søgelyset, og årsagen er simpel

Konkursen hos genanvendelsesvirksomheden Circular Plastic Systems er ikke én af de foreløbig 16 sager, der genåbnes af Kammeradvokaten.

Ifølge Plastforums kilder er årsagen simpel: Plastgenanvendelsesvirksomhedens  konkurs har aldrig været afsluttet og står derfor ikke på listen over sager, der genåbnes. Til gengæld står den over sager, som pt.undersøges nærmere og er derfor stadig i søgelyset hos Gældsstyrelsen.

Det kan i øvrigt gælde en række af de sager, som advokat Nicolai Dyhr fornylig blev fjernet fra. Nicolai Dyhr blev fornylig fjernet fra ialt 62 sager og har frivilligt trukket sig fra yderligere en række sager, men ifølge Plastforums oplysninger er antallet af 'genåbnede sager' ikke nødvendigvis et udtryk for, hvor få eller hvor mange sager, Gældsstyrelsen vil kaste nyt lys over.

Potentielt kan langt flere sager have Kammeradvokatens interesse - herunder konkursen hos Circular Plastic Systems.

TV2 skriver, at styrelsen ifølge deres oplysninger har et ønske om at få genåbnet mindst ni flere sager. Det kan bringe det samlede antal op på mindst 25 sager.

Kammeradvokaten skal på vegne af Gældsstyrelsen genåbne sagerne, som Sø- og Handelsretten og andre skifteretter har godkendt til at blive genåbnet.

Den forhenværende Horten-advokat blev allerede i maj fjernet fra Gældsstyrelsens såkaldte advokatpanel.

Det er en liste over advokater, som får tildelt opgaven som kurator i konkursboer, hvor det offentlige har penge til gode.

Det skete, efter at han i dokumentaren Den Sorte Svane på skjult kamera fortalte, at han som kurator for et konkursbo var villig til at lukke øjnene for økonomisk kriminalitet med det formål at forhindre kreditorer i at få hele eller dele af deres tilgodehavende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111