23948sdkhjf

KRAHN Chemie overtager distributionsrettigheder fra BYK-Chemie GmbH i Danmark

KRAHN Chemie (www.krahn.eu) opnår distributionsrettigheder i Danmark fra BYK-Chemie GmbH (www.byk.com), en førende global leverandør af specialkemikalier. Distributionsaftalen dækker termoplastiske additiver og additiver til PVC/kunstlæder-sektoren. Ved at udvide deres succesfulde distributionsvirksomhed til det danske marked understreger BYK og KRAHN Chemie deres mangeårige partnerskab.

Porteføljen omfatter højtydende additiver til termoplast, procesadditiver til forbedring af flydeegenskaber, effektmodifikatorer, halogenfri flammehæmmende additiver og synergister, UV-stabilisatorer og antioxidanter samt varmestabilisatorer. Til genbrugssektoren tilbyder KRAHN Chemie inkompatibilitetsmediatorer, additiver til reduktion af VOC og lugt, vedhæftningspromotorer og modifikatorer til forbedring af kvaliteten af genbrugsmaterialer, så de næsten når op på niveau med jomfrueligt materiale. Porteføljen suppleres af PFAS-frie alternativer til konventionelle additiver.

I PVC-sektoren tilbyder KRAHN Chemie sine kunder løsninger i fire produktkategorier til applikationer som kunstlæder, gulvbelægninger, tapeter, tekstil- og dyppebelægninger: Befugtnings- og dispergeringsmidler til optimal fordeling af pigmenter og fyldstoffer, luftudslip-additiver og skumdæmpere, procesadditiver og emissionsfattige viskositetsreducerende midler, hvoraf mange er velegnede til indendørs anvendelser.

"Vi er glade for, at vi nu kan udvide distributionsrettighederne for vores vigtige partner BYK til det danske marked. Det vil gøre det muligt for os at opfylde vores kunders behov på stedet inden for andre relevante områder som termoplast, PVC og kunstlæder," siger Klemens Unteutsch, Business Segment Manager hos KRAHN Chemie Deutschland GmbH. "Ud over udvidelsen af produktporteføljen drager de danske kunder også fordel af vores ekspertise og løsningsorienterede rådgivning."

KRAHN Chemie Deutschland GmbH har været aktiv inden for kemikaliedistribution i mere end 110 år. Deres kernekompetence ligger i distribution, markedsføring og salg af specialkemikalier og varmeoverførselsvæsker.

KRAHN tilbyder sine mere end 5.000 kunder en omfattende produktportefølje af høj kvalitet, rådgivning om applikationsteknologi og egne laboratorieservices og arbejder tæt sammen med internationale producenter. KRAHN imponerer dem med sit indgående kendskab til de lokale markeder og den deraf følgende målrettede markedsføring af deres produkter.

I 2022 omsatte KRAHN Chemie Group for omkring 340 millioner euro og beskæftiger i øjeblikket 290 medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Hamborg, Tyskland. Datterselskaber og lokale salgsteams er repræsenteret i Benelux, Frankrig, Italien, Polen, Grækenland, Sverige, Storbritannien, Spanien, Østrig, Rumænien, Tjekkiet, Ungarn og Kina. Gruppen af virksomheder er en del af den globalt aktive og familieejede Otto Krahn Group.

Kontakt:

KRAHN Chemie Deutschland GmbH
Grimm 10, 20457 Hamburg, Tyskland
www.krahn.eu

Rainer Bohneberg
Technical Sales Manager | Termoplast

Telefon +49 6542 9632294

E-mail rainer.bohneberg@krahn.eu

Marvin Liep
Technical Sales Manager | PVC/Kunstl
æder

Telefon +49 170 8734094

E-mail marvin.liep@krahn.eu

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062