23948sdkhjf

Fire kandidater skal debattere plast på Plastdagen

Fire kandidater til Europa-Parlamentsvalget skal debattere plast i EU på Plastdagen d. 30. maj. Gertrud Højlund styrer debatten

Plastindustrien har den 30. maj sat EU på programmet for Plastdagen og inviteret fire kandidater, der stiller op til Europa-Parlamentsvalget for hver deres parti. Plastdagen foregår nemlig kun en uge før valget til Europa-Parlamentet.

I en times debat skal Ulla Tørnæs (V), Niels Fuglsang (S), Rasmus Nordqvist (SF) og Laurs Nørlund diskutere aktuelle spørgsmål relateret til plastdagsordenen. Emnerne for debatten vil blandt andet være EU’s emballageforordning, den globale plasttraktat samt regeringens annoncerede plasthandlingsplan.

Debatten styres af Gertrud Thisted Højlund, der er moderator på Plastdagen 2024.

- Lovgivning på plastområdet rækker langt ud over de danske grænser. Her er EU afgørende, når der skal træffes vigtige beslutninger for fremtiden. Med et valg til Europa-Parlamentet blot en uge efter Plastdagen er det en god lejlighed til at debattere nogle af de vigtigste dagsordener for vores branche. Vi er derfor glade for at kandidaterne har sagt ja til at deltage i Plastdagen, siger kommunikationschef i Plastindustrien, Martin Wøldike.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078