23948sdkhjf

Stor vindmøllevirksomhed ansætter ny driftsdirektør- og han er plastmand

Polytech har ansat Claus Schou Nielsen som ny COO (driftsdirektør).

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Claus Schou Nielsen kommer til Polytech - hvor han startede 1. april - med mere end 17 års erfaring. 

Som driftsdirektør får Claus Schou Nielsen ansvar for Polytechs produktion i Danmark, Kina og Mexico samt for Procurement, Global Planning & Logistics og Production Engineering.

- Jeg er spændt på at slutte mig til Polytech. Ved bruger af vores lean produktionsfaciliteter vil jeg fortsætte med at drive Polytechs operationelle ekspertise og digitaliseringsrejse. Jeg ser frem til samarbejdet med regionscheferne og driftsteamet for yderligere at styrke Polytechs globale position og bringe endnu mere værdi til vores partnere, udtaler Claus Schou Nielsen.

Claus Schou Nielsen kommer fra en stilling som vicedirektør hos Primo Denmark, som fremstiller plastløsninger til mange brancher. Før det har han arbejdet hos Gram Commercial og Danfoss.

- Jeg er meget glad for, at Claus indtræder i vores ledelsesteam som COO. Med hans store erfaring og ekspertise inden for drift og fremstilling, bringer han ny indsigt og friske ideer, som vil sikre, at vi forbliver konkurrencedygtige og agile i fremtiden. Jeg sætter især pris på Claus’ fokus på at styrke samarbejdet med ledere og medarbejdere, da dette er essentielt for at lykkes og forbedre vores processer, som vil gavne vores strategiske partnere, udtaler CEO Mads Kirkegaard.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109