23948sdkhjf

Efter års dialog: De opkøber endnu en konkurrent

Overtagelsen er et resultat af flere års dialog med Metalwos ejer og CEO Nikolaj Berg, der kunne se et match med Mekoprint til en fortsat langsigtet udvikling af Metalwos særlige nicher:

- Vi oplever stigende markedsbehov for at være udviklingspartner fra produktidé til lancering og skalering som vi meget bedre kan indfri ved at være en del af en større virksomhed. Efter Mekoprints overtagelse af Seritronic sidste år opstod der en helt særlig mulighed for at samle vores styrker til glæde for både Metalwos og Mekoprints kunder. Jeg er samtidig meget tilfreds med, at produktionen fortsætter i Danmark, siger Nikolaj Berg i en pressemeddelelse.

Produktion flytter til Nordjylland

Metalwo står stærkt inden for udvikling og produktion af specialdesignede betjeningsløsninger og frontpaneler til mere end 100 high-end industri- og elektronikvirksomheder i det nordlige Europa. Her har Metalwo blandt andet en niche inden for display- og touch-løsninger.

Produkterne leveres ofte som én leverance med både mekanik og elektronik, der kræver et helt særligt udviklingssamarbejde med kunderne og kendskab til mange forskellige produktionsteknologier og materialer fra glas og plast til metal.

Produktionen i Hasselager flyttes i flere faser til Mekoprints produktion i Nordjylland, hvor der er stor respekt for den mangeårige kollega i branchen:

- Metalwo er kendt for at være en meget agil samarbejdspartner med fokus på høj kvalitet og meget avancerede kombinationsløsninger. Det passer godt til vores stigende fokus på mere færdige ”box-build” løsninger og de udviklingskompetencer, vi allerede har. Herudover tilfører Metalwo nye teknologier inden for avanceret fræsebearbejdning og nicheløsninger med touch-displays, som klart styrker vores muligheder for at levere totalløsninger, siger Morten E. Lundgreen, administrerende direktør i Mekoprint Seritronic.

Afmatning giver muligheder

Med opkøbet når Mekoprint ud til flere kunder og styrker endnu engang sin position som en af de største udviklingspartnere og leverandører i Europa inden for betjeningsløsninger.

- Opkøbet af Metalwo betyder, at vi kommer til at stå endnu stærkere på markedet, og det har stor betydning i en periode, hvor der også sker en konsolidering internationalt i branchen. Samtidigt oplever vi i øjeblikket en afmatning på markederne, så nu benytter vi anledningen til at styrke både vores teknologiske bredde, kompetencer og kundegrundlag til den videre udvikling, slutter CEO Anders Kold fra Mekoprint.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.535