23948sdkhjf

Få ny viden om plast i et cirkulært samfund

Der er åbent for tilmelding til Plastdagen 2024, hvor Gertrud Højlund igen er moderator

30. maj mødes plastbranchen på kryds og tværs, når brancheforeningen Plastindustrien holder sin årlige faglige forsamlingsdag: Plastdagen.

Det sker under overskriften "Plastdagen 2024 – et cirkulært samfund’ og de tre temaer: Materialer, kompetencer og viden om plast. I øvrigt igen med journalist og TV-vært Gertrud Højlund som ordstyrer.

Dagen byder på adskillige faglige oplæg med emner som materialer, design, lovgivning og uddannelse, uddeling af Plastprisen 2024 og afslutning med fælles middag.

For Plastindustrien selv bliver et af højdepunkterne, at man i selskab med medlemmerne kan afrunde og bygge dagen op om Plastindustriens nye strategi, som sekretariatet har arbejdet med i årets første måneder.

"Den globale opmærksomhed omkring klimaudfordringer er stigende, og hele samfundet må sikre en mere bæredygtig udnyttelse af de fælles ressourcer. Vi skal nøje overveje valg af materialer i vores produkter og designe dem med henblik på optimal funktion, genbrug og genanvendelse. Plast er et materiale, der rummer mange muligheder og som skal bruges, hvor det giver mening. Men hvornår er plast det rette valg?", spørger Plstindustrien retorisk i invitationen og følger op med spørgsmålene:

Hvordan tiltrækker vi fremtidens medarbejdere til vores branche?

Hvordan kan vi dele vores viden om plast, så den får værdi for hele samfundet?

Foreløbigt program for Plastdagen

12.30: Generalforsamling – forbeholdt Plastindustriens medlemmer.

13.30: Velkommen til Plastdagen – oplæg, debat og Plastprisen.

18.30: Festmiddag for medlemmer på 7. sal

Et detaljeret program for Plastdagen 2024 vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Praktisk information

Plastdagen 2024 holdes i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Dagen afrundes på 7. sal i Industriens Hus, hvor medlemmer inviteres til at deltage i en festlig netværksmiddag med udsigt over Rådhuspladsen.

Kilde: Plastindustrien

Sidste frist for tilmelding til Plastdagen 2024 er torsdag d. 16. maj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081