23948sdkhjf

Carmo indgår svejse-samarbejde med maskinproducent

Den danske producent af sprøjtestøbte komponenter Carmo og den svenske maskinproducent Forsstrom HF indleder samarbejde om udvikling og salg af højfrekvens svejsemaskiner

Danske Carmo og svenske Forsstrom HF har gennem årtier arbejdet sammen og anbefalet hinandens produkter til deres respektive kunder. Nu er parløbet så officielt, og de to virksomheder har underskrevet en partneraftale om udvikling, produktion, salg og service af Carmos HF-svejsemaskiner.

– Forsstrom og Carmo har et særdeles godt kendskab til hinanden, som strækker sig mange år tilbage. Repræsentanter for vores virksomheder mødes ofte til messer, og der har altid været god kemi og mange optræk til samarbejde. Så det gav mere end god mening at tage skridtet fuldt ud med et reelt udviklingsprojekt og en handelsaftale, udtaler Carmos CEO, Claus Ishøy, i en pressemeddelelse.

Forsstrom har allerede ad flere omgange arbejdet med udvikling og retrofit af Carmos HF-svejsemaskiner. Det er dog først med samarbejdet, at disse udviklingsprojekter nu bliver sat i serieproduktion og tilgængeligt for et større marked.

– Vi ønsker at skabe tættere forbindelser til vores kunder og at være deres foretrukne one-stop-shop, hvor de kan få alle deres maskiner ét sted. Med tilføjelsen af Carmos maskiner til sortimentet dækker vi et helt nyt forretningsområde og er et skridt tættere på målet, fortæller Robert Forsström, COO i Forsstrom.

Tilføjelse af erfaring og viden

I første omgang udmønter aftalen sig i en videreudvikling af Carmos mest populære HF-svejsemaskiner CP9 og CP8.

– Forsstrom har en stor ekspertise i HF-svejsning, og samtidig har de en lang erfaring med vores maskiner. Det betyder, at de har en unik viden til at kunne videreudvikle på maskinerne. Den optimering vil i høj grad komme vores kunder til gavn, når de får adgang til de opdaterede versioner, siger Claus Ishøy.

Forsstrom har salgsagenter i flere lande, hvor agenterne vil stå for salget og servicen af HF-svejsemaskinerne, der er skræddersyet til at svejse Carmos medico- og industrikomponenter. Det glæder folkene hos Carmo, som ser mange muligheder i tilføjelsen af Forsstroms erfaring og viden til virksomhedens udviklings- og salgsarbejde.

– Vi ser store muligheder i at arbejde sammen med Forsstrom. De er et velrenommeret brand, der er anerkendt for høj kvalitet. Med samarbejdet får vi adgang til deres unikke ekspertise, som vil tage vores HF-svejsemaskiner til næste niveau, og som gennem deres veludbyggede salgskanaler vil åbne et nyt marked for os, siger Claus Ishøy.

De opdaterede HF-svejsemaskiner får begge virksomheders logo og indgår i Forsstroms bestræbelser på at skabe en mere fuldendt portefølje for deres kunder. Derfor ser Forsstrom også frem til at kunne fremvise det nye partnerskabs muligheder, når de deltager på R+T messen i Stuttgart mellem den 19. og 23. februar. Her vil en ny generation af Carmos HF-svejsemaskine CP9 blive lanceret. CP9-maskinen er blevet opgraderet, så den er betydeligt enklere at benytte og samtidig lettere at servicere og vedligeholde.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082