23948sdkhjf

Saxe Group er blevet dobbelt så stor efter flytning

Et nyt domicil med mere plads har betydet en fordobling af medarbejderstaben, fortæller Saxe Groups direktør til Randers Amtsavis

Der er kommet endnu flere medarbejdere, som bygger maskiner og robotter til fødevare- og medicinalindustrien hos Saxe Group, fortæller direktør Mikkel Enevoldsen til Randers Amtsavis.

Indtil for to år siden lå Saxe Group i Laurbjerg mellem Silkeborg og Randers. Men virksomheden tog springet og byggede et nyt domicil til 17 millioner kroner i udkanten af Randers.

- Vi har haft rigtig travlt, og vi har derfor haft brug for flere medarbejdere. Heldigvis er det lykkedes os at finde de medarbejdere, vi skal bruge, i lokalområdet. Det har gjort det nemmere at rekruttere, at vi blandt andet har kunnet lokke med vores fine nye bygning, siger Mikkel Enevoldsen til Randers Amtsavis.

Der var 15 medarbejdere, da Saxe Group flyttede til Randers, i dag er der 35. Saxe Group producerer maskiner til plastfremstilling til danske virksomheder såsom Velux, Toppac, Berry Superfos og Pharmatec.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094