23948sdkhjf

15. januar løftes sløret for nye resultater med genanvendt plast

Sløret bliver løftet for nye resultater for emballage med genanvendt plast, når Plastindustrien sammen med en række aktører i branchen inviterer til konference kort inde i det nye år.

Der er tale om pionérerne fra genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen, brancheforeningen VKH (Dansk Vask-, kosmetik- og Husholdningsindustri)., Nopa Nordic og Teknologisk Institut.

"Formålet med dagen er at belyse, hvordan der kan bruges genanvendt plast fra husholdningsaffaldet til nye emballager i en meget høj kvalitet – og ikke mindst at give indsigt i helt nye resultater på området," skriver Plastindustrien på sin hjemmeside.

Konferencen afholdes kl. 10.00-15.00, hvor man vil opleve en række oplæg i forbindelse med de nyeste indsigter og erfaringer inden for genanvendelse af plastemballage.

"I løbet af dagen vil vi løfte sløret for nye og flotte resultater, som er lavet på genanvendelse af plast fra husholdningerne i food- og near-food-kvalitet, for eksempel kosmetik og shampooflasker," skriver man videre.

Tilmelding skal ske her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125