23948sdkhjf

Dansk maskinproducent købt af svensk gigant

Som led i et generationsskifte overtager Addtech Group Holstebro-virksomheden BV Teknik

Holstebro-virksomheden BV Teknik er blevet købt af svenske Addtech Group. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

BV Teknik producerer specialmaskiner og -udstyr til automationsindustrien med fokus på medicinsk teknologi. Virksomheden har 24 ansatte og omsætter for cirka 55 mio. kr. og havde i 2022/2023 et overskud før skat på 12,5 mio. kr.

- Der har været flere om buddet, og det har taget omkring et halvt års tid, hvor vi skulle se hinanden an. Det vigtigste for os har været at finde en samarbejdspartner, som vil køre den videre i den ånd, som vi har gjort de seneste år, siger direktør Peder Nørgaard til Dagbladet Holstebro-Struer.

BV Teknik blev startet i 1991 af Bjarne Vennegaard i lejede lokaler på Nybo Dalen i Holstebro. Her bestod produktionen af specialmaskiner til plast-, fødevare- og træindustrien. I 1997 købte han nye lokaler på Nybo Bakke, som løbende er blevet udvidet. I 2004 kom Peter Nørgaard ind som medejer af selskabet.

Addtech Group opererer på markedet for avancerede tekniske produkter og løsninger primært med kunder i produktionsindustrien og infrastruktur. Koncernen har 3.900 ansatte og omfatter mere end 150 virksomheder. Den årlige omsætning er cirka 12 mia. kr.

Blandt de 150 selskaber som Addtech Group ejer er en mængde danske, herunder Betech, Bondy LMT, Duelco, Hans Følsgaard og Thiim.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094