23948sdkhjf

Danfoss indgår samarbejde med Sydkoreas næststørste virksomhed

Danfoss har underskrevet en samarbejdsaftale med SK Inc.

SK Inc. er et holding- og investeringsselskab under SK Group, som er den næststørste koncern i Korea. Deres primære forretningsområder omfatter avancerede materialer samt grønne, digitale og bioløsninger.

Med underskrivelsen af aftalen vil de to virksomheder samarbejde om at udvikle teknologi og løsninger, der adresserer fem globale megatrends: klimaforandringer, urbanisering, digitalisering, elektrificering samt fødevare- og vandforsyning.

Underskrivelsen fandt sted den 27. oktober på Danfoss' hovedkontor i Nordborg med deltagelse af blandt andre Dong Hyun Jang, næstformand for bestyrelsen og CEO hos SK Inc., og Kim Fausing, koncernchef hos Danfoss.

Siden maj 2023 har de to virksomheder været i dialog for at identificere områder, hvor et samarbejde kan skabe synergi. Med aftalen vil de to virksomheder accelerere implementeringen af eksisterende bæredygtige teknologier i fælles interesseområder som kommercielle bygninger, datacentre, kølekæder og brint. Derudover vil de udveksle viden, iværksætte forsknings- og udviklingsinitiativer og dele markedsindsigter. Dette gøres i praksis ved at etablere en fælles taskforce mellem de to virksomheder.

- Alliancen med Danfoss er et stærkt udtryk for vores forpligtelse til at drive innovation og løse globale udfordringer. Ved at udnytte vores fælles ekspertise forventer vi at skabe signifikante muligheder for at skabe bæredygtige løsninger i fremtiden, siger Dong Hyun Jang.

Kim Fausing supplerer:

- Danfoss’ løsninger imødekommer mange af de centrale udfordringer fra de globale megatrends. Vi investerer løbende i vækstmuligheder, der hjælper vores kunder med at dekarbonisere gennem teknologier inden for energieffektivitet, sektorintegration og elektrificering. Denne samarbejdsaftale med SK Inc. vil gavne begge parter ved at udvide omfanget af vores bæredygtige teknologier og fremskynde den grønne omstilling. Innovative partnerskaber som dette er afgørende for at skabe en bedre fremtid.

Den 24. oktober underskrev SK Inc. og Semikron Danfoss en aftale om et samarbejde. Fokus vil ligge på produktionen af effektelektronik baseret på siliciumkarbid.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097