23948sdkhjf

Netværksdagen: Hovedtemaet er kunstig intelligens og ESG

Plastindustriens årlige 'Netværksdagen' afholdes torsdag den 23. november - tilmeldingsfrist 19. november

Temaet er ESG og kunstig intelligens, når brancheforeningen Plastindustrien om præcis en måned afholder efterårets største arrangement, nemlig Netværksdagen.

Rammen er den 23. november og som vanligt Hindsgavl Slot ved Middelfart.

Det fulde faglige program opdateres på plast.dk, men allerede nu kan man læse at hovedtemaet, ESG, adresseres ved Marie Gad, der er chef for 'Global udvikling og bæredygtighed' i Dansk Industri.

"Danske virksomheder står over for betydelige ændringer i deres rapporteringspraksis, når de nye bæredygtighedskrav træder i kraft fra 2024 og frem. De nye rapporteringskrav har til formål at støtte en bæredygtig omstilling inden for både miljø, sociale forhold og ledelsesmæssige aspekter. Vi ser nærmere på, hvilke konkrete praktiske implikationer ændringerne vil få for plastvirksomheder, både dem, der er direkte berørt, og dem længere nede i forsyningskæden," lyder oplægget.

Derefter kan man følge ét af tre spor: 

Uddannelse i plastbranchen, Designguide 3.0 og AGV og AMR-robotter.

Læs mere om de tre spor her.

Netværksdagens hovedoplæg går på scenen kl. 16.00: Kunstig intelligens. Hvordan bruger vi den klogt? Det er partner og COO fra virksomheden twoday kapacity, Søren Toft Joensen, der holder oplæg.

"Kunstig intelligens rummer en verden af muligheder for virksomheder. Teknologien kan bruges til at udføre opgaver præcist og effektivt i forskellige løsninger og skabe overblik over store mængder information, som ellers kan være svære at holde styr på. Kunstig intelligens kan også bruges i samspil med andre løsninger som 3D-print og robotteknologi. Men hvordan bruger virksomheder de nye muligheder klogt og effektivt? Og hvilke nye kompetencer skal virksomhederne råde over?," lyder oplægget fra Plastindustrien.

Efter en lang dag med faglighed rundes dagen af med netværksbar, underholdning og middag.

Tilmelding skal ske her.

Netværksdagen er for medlemmer af Plastindustrien, men også repræsentanter fra andre danske plastvirksomheder og eksterne samarbejdspartnere er velkomne.

Der er tilmeldingsfrist søndag den 19. november.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113