23948sdkhjf

Roblon gennemfører salg af domicil

I juni underskrev Roblon en hensigtserklæring om salg af virksomhedens domicil i Frederikshavn for 27 mio. kr. Salget af bygningen var blandt andet betinget af købers opnåelse af miljøgodkendelse.

Miljøgodkendelsen og andre forhold er nu på plads, og salget gennemføres således med aftalt overtagelse den 31. oktober 2023, hvor Roblon lukker sit regnskab for 2022/2023.

Roblon forventer en regnskabsmæssig fortjeneste på 17,5 mio. kr. ved salget af ejendommen. Desuden tilføres koncernen en positiv nettolikviditet i niveauet 25-26 mio. kr. som følge af salget.

Roblon beskæftiger sig med fibre på flere forskellige forretningsområder, som indbefatter udvikling, produktion og salg af coatede og ekstruderede fiberløsninger. Roblon producerer primært udstyr til den fiberoptiske kabelindustri og har også plastmagere ansat i virksomheden.

Roblons danske aktiviteter vil efter et frasalg blive samlet på virksomhedens faciliteter i Gærum sydvest for Frederikshavn, hvor produktionen og en række administrative funktioner allerede er lokaliseret.

Roblon nedjusterede tidligere i år forventningerne til regnskabsåret 2022/2023.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109