23948sdkhjf

Kendt plastvirksomhed bliver en del af Marius Pedersen

RC Plast er opkøbt af Marius Pedersen A/S.

Det fortæller parterne torsdag eftermiddag i en pressemeddelelse.

Varde-virksomheden har gennem 40 år genanvendt plast, primært fra industrien. 

Og det passer som fod i hose til miljøvirksomheden Marius Pedersen.

Med overtagelsen følger blandt andet medarbejdere, ejendom og produktionslinjer.

Helle Vingolf, der er administrerende direktør i RC Plast, kalder købet glædeligt, specielt fordi Marius Pedersen har adgang til den råvare - nemlig plasten - som RC Plast genanvender.

- Derfor ser vi det som et perfekt match, der vil bidrage med bedre service og udbud til vores kunder, og ikke mindst øget cirkularitet og bæredygtighed siger direktøren. 

Det er kun få dage siden, at Helle Vingolf udtalte til Plastforum, at det pt er en presset tid for RC Plast og for genanvendte plastmaterialer grundet meget lave priser på nye råvarer.

Afgående bestyrelsesformand Johnny Haahr udtrykker stor tilfredshed med, at den nye ejer af RC Plast A/S er Marius Pedersen: 

- Vi har de senere år i ledelsen og ejerkredsen, arbejdet målrettet med strategien for RC Plast, samt styrket organisationen. Det nye ejerskab er med til at sikre, at RC Plast A/S’ store potentiale kan realiseres, siger han.

Marius Pedersen A/S' adm. direktør, Simon Clausen, sige ri pressemeddelelsen, at "man særligt ser frem til at byde alle medarbejdere velkommen i Marius Pedersen A/S og til at indtræde som ny bestyrelse i RC Plast A/S".

- Sammen vil vi styrket gå en spændende fremtid i møde med øget efterspørgsel efter indsamling og cirkularitet af post-consumer plast, øgede kundekrav om digitalisering og dokumentation, og samtidig får vi sammen mulighed for at være en del af en større organisation og en samlet større værdikæde fra indsamling og behandling til produktion af regenereret plast, der kan indgå i produktion af nye plastprodukter, siger Simon Clausen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078