23948sdkhjf

Maskinproducent lander ordre til 400 millioner

Den østjyske virksomhed Anker Andersen A/S, der producerer sorteringssystemer til plastflasker og dåser, har underskrevet en aftale med det rumænske selskab RetuRO.

I Rumænien skal man i gang med at opbygge et retursystem til flasker og dåser. Der skal i første omgang bygges 17 centre rundt omkring i landet, som skal håndtere indsamlet emballage fra mere end 80.000 forhandlere.

Anker Andersen skal i den første del af ordren levere 20 maskiner til optælling og sortering af emballagen. Hver maskine kan håndtere 6.500 enheder i timen, og kan sortere emner i plast, glas og aluminium. Efterhånden som genbrugsplanen udrulles, vil Anker Andersen komme til at levere 94 maskiner.

- RetuRO’s behov er temmelig specifikke, når det kommer til udstyr og setup’et til optællings- og sorteringscentre. Og netop i den forbindelse har effektivitet og hurtighed været vores måde at gøre tingene på. At finde en dygtig og erfaren partner, der ikke kun kan levere det nødvendige state-of-the-art udstyr, men også sikre installation og test på stedet, specialiseret uddannelse, vedligeholdelse, service, og levering af ​​reservedele, har været et vigtigt skridt for os. Denne omfattende og tilpassede tilgang til ydelser udbudt af Anker Andersen A/S i implementeringen af ​​retursystemer verden over har spillet en væsentlig rolle i valget af den tekniske partner til Rumænien, sagde Gemma Webb, CEO for RetuRO, i en pressemeddelelse.

Anker Andersen har installeret 400 lignende systemer verden over, og har dermed omfattende erfaring inden for feltet.

- Når vi går sammen med RetuRO med en banebrydende ny tilgang til retursystemer, er vi stolte over at være en del af Rumæniens mest omfattende cirkulære økonomi-initiativ. Anker Andersen A/S er glade for at bidrage med vores tekniske dygtighed til etableringen af ​​det første regionale pakkeoptællings- og sorteringscenter til drikkevarer. Dette samarbejde afspejler ikke kun vores forpligtelse til miljøansvar, men symboliserer også vores fælles dedikation til at forme en bæredygtig fremtid i generationer fremover, siger Anders Topp Daugaard, administrerende direktør i Anker Andersen.

Ordren har en samlet værdi på mere end 400 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109