23948sdkhjf

Scanpipe har købt konkurrent

Hvis man har holdt øje med cvr-registret i dag, vil man vide, at VA-grossisten ScanPipe A/S, landets største med speciale i vand og afløb (VA), overtager 100 procent af konkurrenten Nyrup Plast A/S.

Selv skriver Scanpipe i en pressemeddelelse i dag, at Nyrup Plasts speciale i grønne løsninger har været "appellerende" for handlen.

- Hos ScanPipe ser vi et stort behov for miljørigtige løsninger i forhold til eksempelvis regnvandshåndtering og overfladerensning, og de løsninger specialiserer Nyrup Plast sig i. Vi ser tilføjelsen af Nyrup Plast som at vi gør det orange ben i ScanPipe grønnere, og i høj grad styrker vores bæredygtighedsprofil, siger kommerciel direktør i ScanPipe, Mikael Lundgaard.

Rasmus Mørkenborg, der er adm. direktør i Nyrup Plast, ser også lyst på fremtiden:

- Vi er et godt match, fordi vi begge er VA-grossister. Det vil give mulighed for at komme bredere ud på det danske marked med solide grønne løsninger, da ScanPipe er landsdækkende med seks afdelinger, heraf fire i Jylland og på Fyn.

Nyrup Plast blev etableret i 1953, og beskæftiger i dag 14 medarbejdere. Organisationen i Nyrup Plast vil blive organiseret i afløbsdelen af ScanPipe.

Nyrup Plast har hovedsæde i Nyrup i Sorø Kommune og afhentningslager i Hvidovre, Begge dele fortsætter som hidtil.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109