23948sdkhjf

Digitalt værktøj gør det nemmere at vælge pigmenttype

Sun Chemical, en global producent af højtydende pigmenter og præparater til belægninger og plast, har udviklet 'Pigment Finder', en selvbetjeningsplatform, for at gøre det nemmere for kunderne at finde den rigtige pigmenttype til en given applikation. Sun Chemicals produkter distribueres af Bjørn Thorsen A/S i Norden og Baltikum.

Kunder, der er registreret og godkendt af Sun Chemical, kan bruge værktøjet til at navigere gennem tusindvis af pigmenter og finde præcis de pigmenter, kunden har brug for til deres tilpassede behov. Selvbetjeningsplatformen gør det muligt for brugeren at søge og sammenligne produkter og få adgang til teknisk produktinformation, datablade og pigmentcertifikater. Under brug indtaster brugeren deres specifikke krav, herunder farverum, påføringsmetode og ønskede egenskaber.

Når brugeren sender dette input, bruger Pigment Finder sin database med pigmenter og relaterede oplysninger. Databasen indsnævrer hurtigt mulighederne og giver brugeren et udvalg af pigmenter, der bedst matcher deres kriterier. Denne proces eliminerer behovet for tidskrævende forsøg og fejl, hvilket gør det muligt for brugeren at træffe informerede beslutninger hurtigt og effektivt.

Artiklen er en del af temaet Tekniske nyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078