23948sdkhjf

30.000 lagde vejen forbi Plastic Pavilion

Plastforum brugte en del af sommeren på plastevents- og foredrag i Plastic Pavilion på Gammel Strand, Plastindustriens pavillon, der blev opført i anledning af verdenskongressen for arkitekter, UIA. Og vi var ikke de eneste. 30.000 mennesker lagde vejen forbi pavillonen. Det viser tal fra brancheforeningen.

Blandt nøgletallene finder vi 25 arrangementer. 750 deltagere vandrede med på deciderede rundvisninger med Plastindustriens sekretariat som guides og det estimeres, at flere end 30.000 personer kom forbi pavillonen og via udstillingen blev klogere på plast. 

Du kan læse artikler og reportager fra arrangementer i Plastforums tema om Plastic Pavilion.

- Både lokale københavnere og danske og internationale turister stoppede op for at se udstillingen og tale med os om plastens rolle i fremtidens samfund, og hvilken rolle plast spiller i forhold til eksempelvis klima, miljø og grøn omstilling. Det kom der en helt masse gode og nuancerende snakke ud af, siger adm. direktørThomas Drustrup i en udtalelse på plast.dk.

175 forskellige medlemsvirksomheder ud af i alt ca. 280 medlemsvirksomheder dukkede på den ene eller den anden facon op i pavillonen, enten til medlemsarrangementer eller fremvisninger. 

– Gennem perioden har vi haft besøg af mange nye ansigter netop inden for byggeriets faggrupper – arkitekter, bygherrer, rådgivere, ingeniører, interesseorganisationer m.fl. Vi har taget hul på dialogen om plastens rolle i byggeriet med sektorens interessenter og fagfolk – og vi har med pavillonen og den tilhørende hjemmeside fået et langt bedre udgangspunkt og platform for den videre dialog. Jeg glæder mig til at fortsætte de nye relationer og samarbejder, siger Thomas Drustrup.

Pavillonen var opført i fire uger.

Artiklen er en del af temaet Plastic Pavilion .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062