23948sdkhjf

Polykemi indvier i Kina

Polykemis nye produktionsanlæg i Chongqing, Kina, er blevet indviet med en stor ceremoni

Inden sommeren blev indvielsesceremonien afholdt for Polykemi Compounds Chongqing, der er beliggende i Jiangjin-distriktet. 

Medlemmer og gæster fra forskellige partier og komitéer fra distriktet deltog i ceremonien, sammen med chefer og medarbejdere fra Polykemi Kina samt repræsentanter fra Polykemis hovedkontor i Ystad.

Indvielsesceremonien bestod af flere taler, den højtidelige båndklipningsceremoni samt både moderne og traditionel kinesisk underholdning. Gæsterne fik en guidet tur i den nye fabrik, efterfulgt af en stor buffet med både svenske og kinesiske retter.

Repræsentanterne fra Polykemis hovedkontor i Ystad var Gustav Hugoson og Herman Hugosson fra den tredje generation af ejere af familievirksomheden. De holdt en tale, hvor de takkede den kinesiske ledelsesgruppe og alle medarbejdere for deres hårde arbejde og vellykkede gennemførelse af projektet.

– Polykemi i Kina startede den langsigtede planlægning for investeringer i Chongqing for mere end ti år siden. Drømmen om at producere materialer fra Polykemi og samtidig bidrage til den økonomiske udvikling i en så vigtig region i det sydvestlige Kina er i dag blevet virkelighed, sagde Gustav Hugoson i den fælles tale.

Magnus Lindahl, General Manager for Polykemi Asia Pacific, holdt en tale, hvor han takkede Jiangjin-distriktet og Shuangfu Industrial Park for deres samarbejde og fulde støtte til projektet. Han talte også om den strategiske udvikling af Polykemi Group i Kina.

– Siden Polykemi Group trådte ind på det kinesiske marked i 2005, har vi haft en kontinuerlig og stabil vækst og rentabilitet, og salgsaktiviteten i Chongqing har været meget succesrig. Vi vil fortsætte det fantastiske arbejde her for at skabe en velstående og lys fremtid sammen, sagde Magnus Lindahl.

Lokal service til kunder i det sydvestlige Kina

Polykemis kontor i Chongqing blev allerede etableret i 2010 for at udvikle aktiviteterne i det sydvestlige Kina. Efter mere end 10 års udvikling har de opnået et godt omdømme inden for de store industriområder i Chongqing og den nærliggende by Chengdu, især inden for bil- og generel maskinindustri. Nye projekter og kundekrav fortsætter med at stige i regionen.

– Vi har samarbejdet med visse kunder inden for bilindustrien i mere end et årti. Deres udvikling har bidraget til en øget industri for bildelproduktion i de omkringliggende områder. Med denne anden fabrik kan vi nu imødekomme efterspørgslen og tilbyde lokale tjenester til kunder i det sydvestlige Kina, sluttede Lindahl.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078