23948sdkhjf

Produktionen tager fart i ny elastomerfabrik

Covestro har påbegyndt produktionen af polyuretan-elastomersystem på sin nye fabrik i Shanghai, Kina. 

Investeringen i fabriksbygningen beløber sig til et tocifret millionbeløb i euro. Investeringen er en del af en større investeringsindsats, som virksomheden har foretaget de seneste år på deres lokationer i Thailand og Spanien.

Den nye fabrik i Shanghai skal bidrage til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter materialet i Asien-Stillehavsområdet, f.eks. inden for anvendelser inden for vedvarende energi såsom offshore-kabelbeskyttelse og skærvalser af siliciumskiver til solcellepaneler.

- Vi forventer, at markedet for elastomer vil vokse hurtigere end Kinas bruttonationalprodukt, og vi ønsker at give vores kunder mulighed for at være en del af det, siger Thomas Braig, leder af forretningsenheden Elastomers.

Den nye facilitet er den seneste tilføjelse til Covestro Integrated Site Shanghai (CISS), virksomhedens største enkeltstående produktionsanlæg i verden. CISS huser nu i alt tolv anlæg. Siden 2001 har virksomheden investeret omkring 3,7 milliarder euro på stedet.

CISS er en af Covestros ISCC PLUS (International Sustainability and Carbon Certification) certificerede anlæg. Dette betyder, at den kan levere kunderne drop-in, massebalancerede materialer, der stammer fra vedvarende tilskrevne produkter, og dermed hjælpe kunderne med at reducere deres CO2-aftryk.

For at gøre det lettere at identificere mere bæredygtige produkter har Covestro introduceret suffikset "CQ", der står for "Circular Intelligence", og som identificerer produkter, der indeholder mindst 25 procent alternative råmaterialer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078