23948sdkhjf

Polykemis nye fabrik i USA er nu indviet

I april blev Polykemi Groups femte produktionsenhed indviet, hvilket også markerer virksomhedens egen produktion på et tredje kontinent. 

I forbindelse med åbningen af ​​den nye fabrik i Gastonia, North Carolina, blev 10 års jubilæet for datterselskabet Polykemi Inc. også fejret med mad, musik og rundvisning for de omkring 100 inviterede gæster.

Polykemi inviterede til en ceremoni og fest for at fejre milepælen med at åbne anlægget i Gastonia. Inviteret var værkets 20 ansatte og deres familier, kunder, ejerens familie, bestyrelse, ledelsesteam og andre kolleger fra Sverige samt lokalpolitikere, bygherrer og underentreprenører fra USA.

- Vi er mange, der har arbejdet sammen i lang tid for at færdiggøre anlægget. Endelig fik vi vist det til både kunder og leverandører, men også til de kolleger fra Sverige, som hjalp til undervejs i projektet. Det var en fantastisk vellykket og hyggelig dag, siger Johan Hugoson, CEO for Polykemi Inc., i en pressemeddelelse. 

Den globale udvikling af polykemi

Som global leverandør er Polykemis mål at levere skræddersyede plastblandinger, baseret på både nyt og genbrugsmateriale, på verdensplan.

- Fabrikken i Gastonia er et stort skridt i retning af at komme tættere på vores globale mål ved at forsyne det nord- og sydamerikanske marked med vores materialer. At det sker netop i løbet af det tiende år med Polykemi Inc. føles ekstra specielt. Jeg ville ønske, at vores grundlægger Hugo Jönsson kunne have været med og se den rejse, vi har lavet og vil foretage, siger Hugoson.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093