23948sdkhjf

Miljøvirksomhed skifter ud på direktørposten

Charlotte Scott Larsen er ny administrerende direktør i Ragn-Sells Danmark.

Hun har indtil nu været salgs- og markedsdirektør Charlotte Scott Larsen i miljøvirksomheden. Charlotte Scott Larsen afløser Massimo Forti, som har besluttet sig for at forfølge andre muligheder udenfor virksomheden. 

- Efter 20 år i Ragn-Sells er det blevet min tur til at sige farvel. Det har været 20 fantastiske år, der har været berigende og spændende. I den periode er Ragn-Sells Danmark gået fra at være en regional vognmandsforretning til at være en af Danmarks bedste selskaber inden for genanvendelse af affald og industriservice. Ånden i Ragn-Sells er efter min opfattelse en af vores styrker. Derfor er jeg også virkelig glad for, at Charlotte Scott Larsen har sagt ja til at påtage sig ansvaret for at drive virksomheden videre, siger Massimo Forti i en pressemeddelelse. 

Charlotte Scott Larsen overtager jobbet med mere end 15 års erfaring i branchen. Hun kom i januar 2023 tilbage til Ragn-Sells Danmark efter at have været væk i godt tre år. 

- Jeg er superglad og beæret over, at jeg er blevet betroet stillingen som administrerende direktør. Samtidig er jeg meget ydmyg over rollen. Ikke mindst fordi jeg tager over efter Massimo Forti, der har betydet rigtig meget for virksomhedens positive udvikling igennem mange år. Så jeg er meget bevidst om og ydmyg omkring, at det er nogle store sko, jeg skal udfylde, siger hun i en pressemeddelelse. 

- Der er utrolig mange vigtige dagsordener inden for den grønne omstilling, som Ragn-Sells kan og vil bidrage til, og det glæder jeg mig til at stå i spidsen for.

Samtidig med jobbet som administrerende direktør for Ragn-Sells Danmark indtræder Charlotte Scott Larsen også som administrerende direktør for OMØ, bestyrelsesmedlem i MiljøLogistik samt i Greenport.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078