23948sdkhjf

Re-Match skifter ud: Christian Ørum bliver ny direktør

Genanvendelsesvirksomheden Re-Match får ny adm. direktør: Nikolaj Magne Larsen vil fremover koncentrere sig om Herningvirksomhedens internationale ekspansion og finansiering, mens rollen som øverste leder går til Christian Ørum.

Det har selskabet netop offentliggjort.

- Vi er meget glade for at byde Christian velkommen til Re-Match, siger Re-Match-bestyrelsesformand Henrik Grand Petersen og uddyber, at ændringen markerer næste skridt i den ekspansive strategi.

- Christian har gennem sine resultater og erfaring fra internationale virksomheder vist, at han er et stærkt match til den kommende rejse, siger den afgående direktør Nikolaj Magne Larsen, der 'personligt er ivrig efter at dedikere sin indsats til den internationale vækstplan, som Re-Match allerede startede for et stykke tid siden og nu forventer at kunne accelerere'.

Christian Ørum har en fortid som direktør i Marius Pedersen A/S. Han tiltræder stillingen med øjeblikkelig virkning.

Re-Match

Re-Match, der blev grundlagt i 2013 og har hovedsæde i Danmark, er pioner inden for materialegenvinding af kunstgræsbaner. Med sin patenterede teknologi tilbyder den Herning-baserede virksomhed en miljømæssigt bæredygtig genanvendelsesproces, der har modtaget EU Environmental Technology Verification (ETV) samt EuCertPlast. Dernæst har fabrikken i Herning modtaget ISO 9001- og 14001-certificeringer.

Re-Match har siden sin start genanvendt mere end 160.000 tons affald og heraf plastfibre svarende til mere end 710 mio. plastposer.

Re-Match har for nylig afsluttet byggeriet af sin anden fabrik i Tiel, Holland, er begyndt at bygge den tredje i Erstein, Frankrig og planlægger at bygge yderligere fabrikker efter samme skabelon i USA.

Kilde: Re-Match

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081