23948sdkhjf

Amcor Flexibles får ny formand, Toppac og B.C. Emballage skifter ud på direktørposten

Og mere nyt fra plastbranchens direktioner og bestyrelser

Amcor Flexibles Denmark ApS
Angus James Dickson er udnævnt som bestyrelsesformand hos Amcor Flexibles Denmark ApS i stedet for Lars Nielsen Bøttzau. Samtidig er Michael Ulrich Jensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Angus James Dickson. Amcor Flexibles Denmark fremstiller plader, ark, rør, slanger og plastprofiler.

B.C. Emballage A/S
Jan Kornum er indtrådt i direktionen hos B.C. Emballage A/S i stedet for Niels Marinus Clausen. Ole Trudslev er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Lis Bøgen. Samtidig er Peter Ashton Hart og Kaj Østergaard indtrådt i bestyrelsen i stedet for Niels Marinus Clausen og Tommy Søberg. B.C. Emballage A/S er leverandør af plast- og papirposer.

Toppac A/S
Glynn Nigel Moyles er indtrådt som administrerende direktør hos Toppac A/S i stedet for Bjarne Hedelund Færch. Bjarne Hedeludn Færch er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Lone Færch, der dog forbliver i bestyrelsen. Toppac A/S producerer fødevareemballage.

MTS Group A/S
Peter Ingemann Moesgaard Sørensen er udtrådt af bestyrelsen hos MTS Group A/S og MTS Randers A/S. MTS Randers A/S har specialiseret sig indenfor geometrisk og metrologisk måleudstyr til primært den danske metal- og plastindustri.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095