23948sdkhjf

Tidligere Vestas-chef rykker til Polytech

Bo Svoldgaard er blevet ansat som chief technological officer, CTO, hos Polytech. Det oplyser virksomheden I en pressemeddelelse.

Bo Svoldgaard har mere end 25 års ledelseserfaring fra globale organisationer. Han har senest været senior vice president hos Vestas, hvor han stod i spidste for afdelingen Innovation & Concepts, der er beskæftiget med aktiviteter inden for nye WTG-designs, bæredygtighed og det fulde økosystem for vedvarende energi.

Før det var han chef for Engineering & Technology hos Vattenfall, hvor han ledede alle ingeniør- og teknologiaktiviteter lige fra forundersøgelser til komplette projektdesign, både onshore og offshore. Før han kom til Vattenfall, var Bo Svoldgaard vice president for Electrical Systems hos Vestas

Udover disse roller har Bo Svoldgaard haft flere bestyrelsesposter i forskellige organisationer og virksomheder. Han er senest blevet nomineret som bestyrelsesformand for Energy Cluster Danmark og er desuden medlem af bestyrelsen for Verdo Energy og Homatic Engineering.

- Jeg er meget glad for at være kommet til Polytech, en virksomhed med så unikke og omfattende kompetencer og så meget potentiale. Det stigende fokus på den vedvarende energiomstilling presser industrien til at opskalere hurtigere, innovere, hvor det er nødvendigt, men bruge standardiserede løsninger, hvor

muligt. Polytechs kompetencer passer perfekt til disse. Derudover forstærker den nylige investering på 135 mio. euro fra vores ejere, Verdane og FSN Capital, vores ambitioner om at være på forkant med teknologiudviklingen, siger Bo Svoldgaard.

Polytechs administrerende direktør, Mads Kirkegaard, hilser også virksomhedens nye CTO velkommen.

- Med så omfattende en erfaring fra vindindustrien og teknologisk erfaring bringer Bo Svoldgaard en unik styrke til Polytech. Hans førstehåndsviden om for eksempel elektriske systemer kan løfte vores vingeovervågningsløsninger (for eksempel lyn-, belastnings- og isovervågningsløsninger) til et helt nyt niveau. Og hans øje for innovation er perfekt afstemt med Polytechs DNA, hvor vi fortsætter med at udvikle løsninger, der har vist sig at være nødvendigt i industrien for vedvarende energi.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141