23948sdkhjf

To tidligere fejedrenge overtager værktøjsfabrik

Der er kommet nyt blod til, og så alligevel ikke. Siden 1. maj har det været Søren Zylauv og Carsten Wittendorff, der formelt ejer Værkstøjsfabrikken Paw.

De hidtidige ejere Helene og Paw Nedergaard, der har drevet virksomheden i 36 år, er gået på pension.

- Det er jo nogle knægte, som jeg har kendt, siden de var 14 år. Så jeg har på en måde selv opdraget dem, og jeg er helt tryg ved at overdrage mit livsværk til dem, siger Paw Nedergaard.

Han vil nu i stedet nyde sit otium i sommerhuset samt interessen for travheste.

Det bliver der dog ikke tid til for de nye ejere. Med en fyldt ordrebog skal der i stedet fart på, og de har allerede smøget ærmerne op.

Søren Zylauv har været væk fra Paw i 10 år, og kommer tilbage med erfaring fra direktørposter i Lego og Primo. Han bliver den primære ejer med 90 procent, mens Carsten Wittendorff ejer 10 procent.

Carsten Wittendorff har været i Paw, siden han blev udlært, og kan i år fejre 25-års jubilæum.

- Vi kender hinanden godt, og har tidligere været på ferier sammen. Vi ved, at vi fungerer godt som makkerpar, og har respekt for hinandens fagligheder, og det er også årsagen til, at jeg tør kaste mig ud i det, fortæller Søren Zylauv om beslutningen.

For kunderne får det derfor reelt ingen betydning, at det juridiske ejerskab er skiftet. Værktøjsfabrikken bliver i de samme lokaler, og Carsten Wittendorff, som har været fast kundekontakt, fortsætter som hidtil. Dog får de to også følgeskab af Sørens kone, Linette, som skal stå for regnskab og marketing.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111