23948sdkhjf

Resinex og Faerch skifter ud i bestyrelserne

- og flere rokader i den danske plastbranche

Blade Partners Europe A/S
Yutaka Sudo er indtrådt i bestyrelsen hos Blade Partners Europe A/S i stedet for Hiroo Akabane. Blade Partners Europe A/S reparerer vindmøllevinger.

Faerch A/S
Charlotte Strand og Leonardus Maria Sondag er indtrådt i bestyrelsen hos Faerch A/S og Faerch Group Holding A/S i stedet for Jaska Marianne de Bakker og Ronald John Edward Marsh. Samtidig er Karin Rossau og Allan Møller Sulkjær indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Faerch A/S i stedet for Torben Toft Jensen og Brian Troldtoft. Faerch producerer fødevareemballage.

Resinex Danmark A/S
Cornelis Philibertus Maria Vissers er udtrådt af direktionen hos Resinex Danmark A/S. Giuseppe Alessio Patane er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Paul Jozef G. Depuydt. Samtidig er Lars Fredsted og Camille Isabelle V. De Bruyn indtrådt i bestyrelsen i stedet for Cornelis Philibertus Maria Vissers og Daphne Lara C. Roussis. Resinex Danmark A/S er leverandør af termoplastiske råvarer og gummiråvarer.

Ultrapolymers Denmark ApS
Camille Isabella V De Bruyn og Miroslav Lyubichic er indtrådt i direktionen hos Ultrapolymers Denmark ApS i stedet for Filip Maria L. Van Camfort og Paul Jozef G. Depuydt. Ultrapolymers Denmark ApS er leverandør af polymer. (kilde: CVR).

Artiklen er en del af temaet Nyt fra direktioner og bestyrelser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Lynddahl blev fejret over flere dage: "TAK!"
Nye CEO og nyt navn til Dansk Affaldsforening
Arburg er tilbage på normalt niveau efter rekordår i 2021
Recon, Olsen Wings og Wuppi skifter ud
Tvedergaard siger farvel: Bramming Plast-Industri har fået ny direktør
Velux og Diatom får nye bestyrelsesformænd
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109