23948sdkhjf

GJ Coating: Specialister i vådlakering og overfladebehandling af plastemner

Med mange års brancheerfaring samt et omfattende og moderne produktionsapparat er GJ Coating specialiseret i overfladebehandling samt vådlakering af små- og mellemstore plastemner.

Med mange års brancheerfaring og over 100 millioner emner lakeret om året - er GJ Coating, som blev stiftet tilbage i 1980, blandt Danmarks førende virksomheder inden for vådlakering og industriel overfladebehandling. Det fortæller direktør og medstifter af GJ Coating Britt Hjorth Hansen, der driver virksomheden sammen med sin far, Gert Jensen: “Med vores eget produktionsapparat er vi i stand til at udføre komplicerede opgaver for erhvervskunder og kan overfl adebehandle enheder med meget lave lagtykkelser vi ligger ofte under 20 my. Vi har f.eks. stor erfaring, knowhow og ekspertise i at vådlakere alle typer plast og en lang række metalemner, som kan sprøjtelakeres med de forskellige typer maling der findes indenfor vådmaling alt efter materialet vi maler på og vi kan male alt fra 1 stk og opefter grundet vores meget fleksible produktion vi har opbygget hernede ” siger Britt Hjorth Hansen.

Specialtilpassede overfladebehandlinger
GJ Coating har årelang erfaring med overfladebehandling og deres speciale er vådlakering af små og mellemstore emner og i materialer af blandt andet plast, glasfi ber, træ og metal - herunder aluminium, stål, jern, zink, kobber, messing m.m. “Uanset om det er overfladebehandling af træ, plast eller metal, så har vi den fornødne viden, maskiner og processer til at løse opgaven. Når vi har fundet frem til præcis, hvordan overfladebehandlingen skal laves, bestiller vi lakken hos vores tyske leverandører, som fremstiller den til kundens emne. Lakken testes, indtil vi er sikre på, at det er den helt korrekte overfladebehandling til kundens formål,” forklarer Britt Hjorth Hansen og påpeger, at GJ Coating kan få fremstillet lak til overfl adebehandling af plast hvor der også kan være indarbejdet en funktion som kunne være ekstra UV-bestandig, antibakteriel, antistatisk, shielding eller måske rengøringsvenlig m.m.

”Vi er meget bevidste om, at vi arbejder i en branche, hvor kemi er en stor medspiller. Derfor er vi også meget opmærksomme på vores ansvar og benytter markedets bedste materialer under de strengeste krav for beskyttelse"
Britt Hjorth Hansen, direktør og medejer af GJ Coating

Understøttelse af grøn og bæredygtig udvikling
Med fokus på grøn omstilling og iværksættelse af tiltag, der kan reducere GJ Coatings samlede CO2-udslip, investerede GJ Coating for tre år siden i et nyt og mere miljøvenligt forbrændingsanlæg. Det betyder, at virksomheden i dag ikke udleder rest kemi i form af opløsningsmidler ud i omgivelserne I deres tromle lakeringsafdelingen. “Vi er meget bevidste om, at vi arbejder i en branche, hvor kemi er en stor medspiller. Derfor er vi også meget opmærksomme på vores ansvar og benytter markedets bedste materialer under de strengeste krav for beskyttelse. Vi samarbejder også med nogle af Europas største laklaboratorier for netop at sikre, at kvalitet og ansvarlighed hænger sammen,” forklarer Britt Hjorth Hansen. Hun påpeger, at virksomhedens bæredygtige arbejde, foruden miljøhensyn, også tager højde for GJ Coatings medarbejdere, herunder deres motivation, trivsel og arbejdsglæde og ikke mindst deres personlige sikkerhed.

OM GJ COATING APS
GJ Coating er en familiedrevet coating-virksomhed, som gennem mere end 50 år har specialiseret sig inden for overfladebehandling af forskellige emner. Med et omfattende og moderne produktionsapparat samt nogle af markedets dygtigste leverandører er virksomheden i stand til at tilbyde professionel og holdbar overfladebehandling.
www.gjcoating.dk

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064