23948sdkhjf

Værktøjsproducent på opkøb på Sjælland

Den vejlensiske værktøjsproducent Uni-Technology har gennem det nyetablerede datterselskab Uni-Technology Stensved A/S overtaget aktiviteterne i Stensved Formværktøj, der blev grundlagt for godt 50 år siden.

Uni-Technology Stensved ligger i Stensved øst for Vordingborg og har 17 medarbejdere, der leverer formværktøj til medicinalindustrien og flere andre industrier.

- De to virksomheder matcher hinanden fantastisk. Selv om vi fokuserer på forskellige kundesegmenter, supplerer vi hinanden teknologisk og produktionsmæssigt. Vores kunder får nu adgang til to teams af kompetente medarbejdere og en maskinpark, der kan løfte endnu flere opgaver. Jeg glæder mig til at se, hvordan vi i fællesskab kan udvikle de to virksomheder, så vi kan servicere vores kunder endnu bedre i fremtiden, siger Kenneth Westergaard Andersen, ejer og administrerende direktør i Uni-Technology.

De to virksomheder forbliver selvstændige forretningsenheder. Alle medarbejdere fortsætter i deres stillinger, og der er planer om nye ansættelser både i Vejle og i Stensved for at imødegå efterspørgslen og leve op til kundernes ønsker og forventninger.

Morten Lind Gregersen, som er den ene af de to tidligere ejere, fortsætter som administrerende direktør i Uni-Technology Stensved. Den anden tidligere ejer, Bjarne Bo Hilt, forlader virksomheden.

- Jeg vil gerne sige min partner gennem mange år, Bjarne Bo Hilt, mange tak for godt samarbejde. Vi har været på udkig efter en partner, der kan udvikle vores virksomhed yderligere, og det fandt vi i Uni-Technology A/S. Tilsammen dækker vi nu hele Danmark, ligesom vi står stærkere i forhold til udenlandske kunder. Jeg er sikker på, at vi med dette setup kan skabe endnu mere værdi for vores kunder. Samtidig er Uni-Technology A/S startet på den grønne omstilling, og her glæder vi os til at drage fordel af deres kompetencer og erfaringer, siger Morten Lind Gregersen.

Uni-Technology er en værktøjsproducent i Vejle med næsten 40 års erfaring. De 14 medarbejdere konstruerer, producerer og servicerer støbe- og stanseværktøjer samt finmekanik til plastindustrien og flere andre industrier.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.535