23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Respekt for ressourcer: konference

En vigtig brik i omstillingen fra brug-og-smid-væk-kulturen er forebyggelse af spild gennem smart design og innovative miljøteknologier – og ved en bæredygtig udnyttelse af affald som en værdifuld ressource der kan genbruges.

Teknologisk Institut sætter rammerne for denne konference, hvor fokus vil være på, hvordan man kan lykkedes med at omdanne affald til en ressource.

Miljø- og fødevareminister Jacob Ellemann-Jensen (V) præsenterer regeringens visioner på affalds- og ressourceområdet. Man vil også kunne høre medlem af regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi, CEO Franz Cuculiza fra Aage Vestergaard Larsen A/S give sit bud på nødvendige tiltag på affaldsområdet og på behovet for at videreudvikle eksisterende officielle miljømærker, så de har øget fokus på cirkularitet, jf. anbefalingerne fra Advisory Board for cirkulær økonomi.

Der vil derudover være inspirerende oplægsholdere fra bl.a. Troldtekt og Stena Recycling, som fortæller om deres erfaringer med at blive stærkere uden spild og om at anvende ny teknologi til spildreduktion.

Tid og sted
Konferencen arrangeres af Teknologisk Institut og afholdes mandag den 1. oktober 2018 kl. 9.30 – 16.00 i konferencesalen, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C. Det koster 1.250 DKK at deltage.

Du kan tilmelde dig og finde det fulde program her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047