23948sdkhjf

Hvilken sensor til niveau måling er bedst?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ametek Denmark A/S

Vores konsulenter står ofte overfor spørgsmålet og det svares normalt med et nyt spørgsmål: ”Hvor og hvilket medie skal du måle niveau på?”

Der er mange variabler og krav der har indflydelse på valget af niveaumålingsinstrument. Præcision, eksplosionsfare, korrosion, belægninger, stabilitet og, som nævnt før, hvor er installationen og hvad er mediet.

Drexelbrook har 50 års erfaring med niveaumåling. Vi har kunder, der kræver kvalitet og ofte også produkter, der fungerer perfekt uden kalibrering. Uanset om man arbejder med mælk, drikkevand, spildevand, fiskeopdræt, olie, kemikalier, korn, mel, cement, gylle, slam eller andet, har vi allerede igennem årene udviklet og leveret produkter der har sikret produktionen i virksomheder i din industri.

Derfor er vores udvalg indenfor niveaumåling meget bredt. Vi benytter teknologier, der er så forskellige som RF-admittans, ultralyd, radar, vibration, vipper, magnetostriktiv og naturligvis hydrostatisk tryk.

Se oversigten over niveau sensorer på vores website – kontakt os og beskriv din applikation, så finder vi i fællesskab den bedste niveaumåling til dig.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ametek Denmark A/S

Gydevang 32-34
3450 Allerød
Danmark
Ametek Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.074