23948sdkhjf

Danish Fibres får tilskud fra Innovationsfonden til Blaaholm maskine

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blaaholm A/S

Palle Kuntz, Danish Fibres, er særdeles innovativ og ser potentialet i at udvikle maskiner. Palle og Blaaholm A/S har sammen udviklet en tovlægger maskine. Produktet kan spare mange timers manuelt arbejde på byggepladser rundt i hele verden.

Danish Fibres har udviklet - som de eneste i verden - et system, hvor fibertovet pakkes i tovlæggeren i 4 x 5000 m fuld længde. Systemet sælges sammen med en Cutter maskine. På byggepladsen eller fabrikken behandles fibertovet i cutteren, og kan blandes direkte i betonen - betjent af én operatør i kontrolrummet. Hermed spares mange timers manuelt arbejde og dokumentationen er tilmed styrket.

Støtte fra Innovationsfonden

I Innovationsfonden er der penge at hente til innovative projekter som dette, så længe ideen er unik og produktet har forretningsmæssig potentiale. Palle fra Danish Fibres søgte om midler til projektet og fik bevilget 33% af de samlede omkostninger. Det har givet dem blod på tanden, og flere innovative projekter ligger allerede klar i skuffen.

Kontakt Blaaholm A/S

Har du også teknologiske udviklingsprojekter i skuffen, og ønsker du at høre om Blaaholms Automations- og Robotløsninger samt mulighederne for at søge støtte via Innovationsfonden,  kan du kontakte teknisk salgschef Simon Bak på tlf. 40314346 eller mail sb@blaaholm.com  

Læs Danish Fibres casestory

Læse mere om Blaaholm A/S


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blaaholm A/S

Limfjordsvej 13
6715 Esbjerg N
Danmark
Blaaholm A/S

Billeder & videoer

SW billedeDSC_0426DSC_0428 100x90

Send til en kollega

0.066