23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Freddy Supermior

Leading the way in coolant recycling.

Freddy Supermior
Leading the way in coolant recycling.
 
Uanset om du bruger hel- eller halvsyntetisk eller emulsioner, er forurenede metalbearbejdningsvæsker fordyrende for din forretning. At reducere effektiviteten og reducere maskinværktøjernes levetid kan også være dyrt. Finishen af dine produkter kan mindskes, for ikke at nævne de sundheds- og sikkerhedsmæssige konsekvenser, der kan være forårsaget af det forurenede kølemiddel. Derudover er der omkostningerne ved køb og bortskaffelse af din metalbearbejdningsvæske. 

Alle disse udfordringer kan løses af en Freddy.
 
Freddy Superminor er designet med operatøren i tankerne. Den er bygget til at være let at manøvrere rundt i et maskinværksted. 
Vi prøver at holde det enkelt. Derfor har vi designet Freddy Superminor til at være så let at bruge som muligt. Med enkle håndtag og trykknapper til / fra-afbrydere kræves minimal træning for at betjene Freddy Superminor, hvilket sparer tid ved oplæring af nye medarbejdere. 
Freddy Superminor er “build to last” - nogle maskiner har været i brug i 35 år eller mere, så de er velegnede til selv de mest krævende miljøer.
 

Pers Group
Industrivej 12-16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19629945
P nummer: 1000733921

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047