23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektivt allround kølesmøremiddel fra PERS GROUP.

RK Smede & Maskinfabrik gider ikke bøvl med kølesmøremidler. Derfor holder virksomheden sig til Trim MicroSol 530 XT, som passer perfekt til maskinparken. Leverandøren Pers Group får også et par positive ord med på vejen.

For Rasmus Holch, der er fabrikschef og medejer af RK Smede & Maskinfabrik i Horsens, skal kølesmøremidler bare være noget, der virker fuldstændigt upåklageligt. Men sådan har det ikke altid været.
”Vi har før haft problemer med kølesmøremidler, som slet ikke fungerede i vores spåntagende maskiner. Når der for eksempel skulle skæres gevind i et emne, ”døde” det skærende værktøj alt for hurtigt, og det var på grund af det kølesmøremiddel, vi brugte dengang,” fortæller Rasmus Holch.
”Det fandt vi hurtigt ud af, for da vi skiftede til det kølesmøremiddel, vi bruger i dag, kunne det skærende værktøj sagtens holde til også at skære gevind i emnet. Og det er sådan, det skal være,” tilføjer han.
Virksomheden har en halv snes spåntagende maskiner, som gennem de seneste år har kørt på Trim MicroSol 530 XT leveret af Pers Group.
”Vi har en alsidig produktion, hvor vi blandt andet arbejder med stål, rustfri stål og messing, og til den slags allround opgaver må jeg bare sige, at det her kølesmøremiddel passer rigtig godt. Derudover har vi renere maskiner, end vi havde før, og det betyder, at vi slipper for både at rengøre maskinerne og vaske emnerne efter bearbejdning,” påpeger Rasmus Holch.
Han understreger også, at der ingen lugtscener er ved kølesmøremidlet. 
”Vi kan sige med sikkerhed, at vores skærende værktøjer holder længere, end de gjorde før. Nok omkring 10-20 procent længere, og den slags økonomiske fordele er da også værd at tage med. Det er så vigtigt for os, at vi har lange standtider, så vi ikke skal bruge tid og penge på at skifte værktøjerne så tit,” fremhæver han.
Virksomheden bruger godt og vel 2000 liter kølesmøremiddel om året, og produkterne bliver leveret til tiden af Pers Group, også selv om Rasmus Holch nogle gange bestiller i sidste øjeblik.
”Man kan regne med Pers Group, som udviser god service, og så ved de noget om de ting, de sælger. Det betyder da også meget for os,” afrunder fabrikschefen.

Læs mere om Pers Group her.

Pers Group
Industrivej 12-16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19629945
P nummer: 1000733921

Kontaktperson

DF

Send til en kollega

0.078