23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch Vacuum Solutions erhverver Centrotherm Clean Solutions

Busch Vacuum Solutions har købt centrotherm clean solutions for at udvide sit fokus på bæredygtige løsninger inden for halvlederindustrien. Samarbejdet forventes at drive innovation og styrke tilbuddet af komplette vakuumløsninger på globalt plan.

Busch Vacuum Solutions annoncerer det succesfulde opkøb af centrotherm clean
colutions. Sammen med Pfeiffer Vacuum, som har været en del af Busch-gruppen i nogen tid, ønsker virksomhederne at fortsætte med at vokse inden for bæredygtige gasreduktionssystemer til Semicon-markedet.

Maulburg/Blaubeuren, 30. oktober 2023 – Busch Vacuum Solutions, en af de største vakuumpumpeproducenter på verdensplan, har erhvervet centrotherm clean solutions, en af de teknologiske førende inden for industrielle gasreduktionssystemer. Det strategiske opkøb understreger Busch Vacuum Solutions og Pfeiffer Vacuums engagement i bæredygtighed og vil bidrage til yderligere at styrke positionen som en gennemprøvet løsningsleverandør i halvlederindustrien og andre relaterede sektorer.

"Opkøbet af centrotherm clean solutions er et afgørende skridt i vores langsigtede strategi for at fremme bæredygtige teknologier og løsninger sammen med Pfeiffer Vacuum," sagde Sami Busch, Co-CEO og medejer af det familiedrevne firma Busch Vacuum Solutions fra Maulburg. “De innovative gasreduktionssystemer fra centrotherm clean solutions er en perfekt tilføjelse til Busch og Pfeiffer Vacuum-produktporteføljen. At integrere virksomhederne under én paraply vil gøre os i stand til at betjene vores kunder endnu bedre i fremtiden og tilbyde komplette bæredygtige vakuumløsninger. Derudover samarbejder virksomhederne allerede om individuelle projekter inden for serviceområdet med succes. Derfor vil kunderne af centrotherm clean solutions også drage fordel af vores verdensomspændende servicenetværk, som dækker mere end 45 lande."

Centrotherm clean solutions har hovedkvarter i Blaubeuren og er også til stede andre steder i Europa, Amerika og Asien. Som leverandør af teknologisk førende gasreduktionssystemer specielt til halvleder- og højteknologiske industrier, beskæftiger virksomheden over 300 mennesker verden over, som kan trække på erfaringerne fra en trediveårig virksomhedshistorie. Virksomhedens hovedkvarter og produktionssted i Blaubeuren samt alle verdensomspændende lokationer og arbejdspladser vil blive bibeholdt efter opkøbet. 

“Centrotherm clean solutions har opnået betydelig vækst takket være sit teknologiske lederskab i de seneste år. For at fortsætte denne succesfulde udvikling er en strategisk partner til stor gavn,” understreger grundlæggeren og tidligere ejer af centrotherm clean solutions, Robert Hartung. “Jeg fandt denne partner i Busch-familien og deres firma Busch Vacuum Solutions. Teknologierne og produkterne fra Busch, Pfeiffer Vacuum og centrotherm clean solutions komplementerer hinanden perfekt. Timingen for opkøbet er helt rigtig, da virksomhederne nu strategisk kan forberede sig på kommende investeringer i nye halvlederfabrikker.”

Administrerende direktør Dr. Angela Bayler tilføjer: "Virksomhederne passer simpelthen rigtig godt sammen. Vi deler de samme værdier og visioner. Dette blev mere end tydeligt i vores indledende diskussioner. Vi ser frem til at arbejde og vokse sammen!"

Om Busch Vacuum Solutions
Busch Vacuum Solutions er en af verdens største producenter af vakuumpumper, vakuumsystemer, blæsere og kompressorer. Deres omfattende produktportefølje omfatter løsninger til vakuum- og overtryksanvendelser i alle brancher, såsom kemikalier, plast, halvledere, medicinsk teknologi og fødevarer. Dette omfatter også design og konstruktion af skræddersyede vakuumsystemer og et verdensomspændende servicenetværk. Busch-gruppen er en familievirksomhed, der ledes af Busch-familien. Mere end 8.000 medarbejdere i 110 virksomheder i over 45 lande verden over arbejder for Busch Vacuum Solutions. Busch har hovedkvarter i Maulburg, Baden-Württemberg, i tri-grænseregionen Tyskland, Frankrig og Schweiz. Udover Maulburg producerer Busch i sine egne produktionsanlæg i Tyskland, Schweiz, USA, Storbritannien, Frankrig, Tjekkiet, Korea, Rumænien, Indien, Vietnam og Kina. Pfeiffer Vacuum, en stor vakuumpumpeproducent med base i Middle Hesse, er også en del af den internationale Busch-gruppe. Busch Vacuum Solutions blev grundlagt i 1963 af Dr. Karl Busch og hans kone Ayhan Busch, som byggede virksomheden sammen. Med HUCKEPACK udviklede Dr. Karl Busch den første vakuumpumpe til fødevareemballage. Hans opfølgende produkt, R5 lamelvakuumpumpen, revolutionerede fødevareemballagen.

Om centrotherm clean solutions
Centrotherm clean solutions er en af de førende producenter af innovative gasreduktionssystemer, som primært anvendes i halvlederindustrien, men også til f.eks. produktion af MEMS, LED'er, solceller og fladskærme. Ud over forskellige store og små industrikunder tæller centrotherm clean solutions også en række forskningsinstitutioner og universiteter blandt sine kunder. Produkterne fra centrotherm clean solutions, som omfatter standardiserede gasreduktionssystemer samt individuelle kundetilpassede systemer og overordnede miljøløsninger, yder et vigtigt bidrag til bæredygtig fremstilling af halvlederkomponenter. Med tørre lejeabsorbere, vådskrubbere, termiske gasbehandlingssystemer og partikelfiltre omfatter produktsortimentet alle gængse gasreduktionsteknologier. Virksomhedens hovedkvarter i Blaubeuren i Baden-Württemberg fungerer som både hovedkontor og produktionsanlæg. Derudover arbejder virksomhedens eget teknologi- og applikationscenter konstant på udviklingen af nye, fremtidsorienterede teknologier og produkter. Centrotherm clean solutions opererer flere steder i Europa, USA og Asien og er også direkte repræsenteret på stedet via serviceteams hos flere nøglekunder. Over 300 mennesker er ansat på verdensplan.

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

 

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.032