23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skyller dit filter penge ud af virksomheden?

Husker du at tænke på helheden, når du vurderer, hvordan dine procestrin er sat op? Ved at opdele processen i flere trin får du større kontrol, over hvordan du udnytter delprodukterne i din produktion.

Valget af filtertype er afgørende for, hvor godt resten af din produktion fungerer. Men det åbner også døren til cirkulær økonomi, hvor restprodukterne kan blive genbrugt til at lave nye produkter enten hos dig, eller solgt videre som restprodukt.

Vi har et lille eksempel, hvor vi viser, hvordan produktionen af gulerodspulver, samtidig kan bruges til at lave gulerodssaft. Du kan se, hvordan det at bruge flere filtertrin åbner op for cirkulær økonomi med gulerodspulver som eksempel her: Filtertrin fra A til Z.

Hos WestCoast har vi et bredt udvalg af forskellige filterløsninger, hver med deres egne fordele, som kan åbne nye muligheder. Vi siger ikke, at vi er eksperter i dit produkt - det regner vi med, at du er. Men vi ved noget om filtre og forstår, hvordan de påvirker dit produkt. Måske kan vi sammen finde en anden måde at gøre det anderledes, så din produktion kører endnu mere optimalt.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at snakke om dine muligheder - helt uden forpligtelser. Du kan kontakte vores filtreringspecialist direkte på smm@wct.dk eller 76 12 33 64. Vi ser frem til at høre fra dig!

WestCoast® Technique
Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14735348
P nummer: 1000795003

Kontaktperson

SM
Søren Mørk
smm@wct.dk

Send til en kollega

0.032