23948sdkhjf
Del siden
Annonce

20. marts er FNs ”International day of happiness”

FNs ”International day of happiness” er den 20. marts. Det handler om at gøre det, der gør dig glad i dag - hver dag. Ofte vælges en certificering til i ønsket om at opnå tilfredshed ved interessenter eller at opnå flere ressourcer i virksomheden.

Vicath EQ ApS  er en rådgivnings- og IT virksomhed, som bl.a. arbejder med:

Det er ledelsesområder, som udvikler sig hele tiden, og kræver en høj grad af involvering af medarbejdere og samarbejdspartnere. 

International day of happiness er en positiv målsætning. Det handler om at være accepteret, at høre til og være en del af noget større. Det, at få lov at lave noget, man godt kan lide alene eller sammen med andre.  Når man går i gang med at sætte procedurer op for arbejdsgange og/eller arbejde henimod certificering, er det ofte, fordi man gerne vil opnå tilfredshed, ressourcer, ro for en eller flere interessenter. Det kan f.eks. være kunder, leverandører, medarbejdere eller sig selv. Måske opnå en bedre work-life balance.  

"Sikke en skøn hensigtserklæring – en skøn rejse, et skønt mål - at fejre!", udtaler direktør i Vicath EQ Camilla Fibiger Gausdal.  "Vi har, som en tommelfingerregel, at forsøge at behandle ”den anden”, som denne gerne vil behandles – ikke nødvendigvis som vi gerne selv vil behandles. Det kræver måske lidt mere observans fra den enkelte, men det er vores erfaring, at vi både er mere tilfredse og at vi også får gladere samarbejdspartnere. Det er sådan en slags løbende interessentanalyse", smiler hun.
 
Vi vil gerne høre, hvad der gør dig glad. Måske vi kan hjælpe dig med at få endnu mere af det? Når du vil høre mere om f.eks. interessentanalyser, at blive klar til certificering eller elektroniske ledelsessystemer, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 63154444. 

Er du mere til at skrive, er der også mulighed for det, du kan komme videre her

Vicath EQ ApS
Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32662277
P nummer: 1015733590

Kontaktperson

Jesper Bonde
Salgskonsulent
+45 65154450 jeb@vicatheq.dk

Send til en kollega

0.048