23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Producent af designhøjtalere investerer i accord 50

Gibotech skal levere en accord 50 CNC-maskine til én af vores kunder; en producent af high end design-højtalere

Præcision og brugervenlig teknologi er afgørende, når virksomheden skal skabe højtalere af højeste kvalitet.

Derfor er accord 50 et oplagt valg. CNC-maskine er designet specielt til at kunne imødekomme de høje krav, som virksomhedens produktion stiller. Den høje produktivitet og nøjagtighed gør den ideel til bearbejdning af komplekse former og detaljer – også i organiske former, som kræver en høj emnepassage. Faktisk kan accord 50 fås med en emnepassage på op til 500 mm.

Det er netop accords høje Z-akse, der giver muligheden for at bearbejde så høje emner. Udover den åbenlyse fordel ved selve bearbejdningen, giver den høje Z-akse også mulighed for at eksperimentere med forskellige former og dimensioner uden at gå på kompromis med præcisionen.

Samtidig sikrer den stærke konstruktion af selve maskinen stabilitet og nøjagtighed under bearbejdningen. Det er særlig vigtigt for virksomheden, da selv den mindste fejl kan påvirke lydkvaliteten, designet og æstetikken i det færdige produkt.

Accord 50 kan bruges til at bearbejde forskellige materialer; herunder træ, metal og plast. Maskinen er brugervenlig og er nem for operatøren at programmere, så maskinen bruges optimalt til en effektiv og fejlfri produktion.

Service er også vigtigt
En anden grund til, at valget som leverandør faldt på Gibotech, er vores dygtige serviceafdeling. Vi har teknikere, der er specialiserede inden for CNC-maskiner og derfor kan yde en kompetent service.

Derudover samarbejder vi også med HS Drive Tec, som har specialiseret sig inden for reparation af blandt andet spindler. På den måde er du sikker på, at både maskine og løsdele kommer i de bedste hænder, når der er brug for reparation eller vedligeholdelse.

Accord 50 er altså det bedste valg for virksomheden, når der er fokus på kvalitet, effektivitet og præcision. Investeringen er med til at give virksomheden mulighed for at realisere deres mest ambitiøse og kreative ideer uden at gå på kompromis.

Vil du høre mere om dine mulighed for at optimere produktionen med en CNC-maskine? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031