23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intuitiv touchscreen-betjent rustfri IP69K fotocelle med lang tasteafstand

Den nye W10 sensor er SICKs første touchscreen-betjente fotocelle. Den intuitive betjening via touchskærmen giver mange konfigurationsmuligheder, og vi har derfor minimeret antallet af varianter til 4 stk. Fælles for dem alle er en høj grad af fleksibilitet, som bl.a. giver mulighed for at indstille sensoren til enten forgrunds- eller baggrundsafblænding. Dernæst kan man også vælge om sensoren skal havde fokus på hastighed eller præcision. W10 er bestykket med laserlys i klasse 1, en stærk evalueringskapacitet og kommer med en robust indkapsling. Det gør den til et oplagt valg til fødevare- og farmaceutisk industri, hvor stabil tasteevne, høj gentagelsesnøjagtighed og holdbarhed i forhold til nedvaskning samt SIP og CIP spiller en væsentlig rolle.

Diffus lasertrianguleringssensor med intuitiv brugeroplevelse via touchscreen

Teachknapper, Potentiometre og drejeknapper - W10 kan klare sig uden alle disse indstillingselementer takket være touchscreen-displayet. Uanset om der er tale om driftstilstandene Speed, Standard eller Precision, forgrunds- eller baggrundsafblænding, individuelle teach-in-indstillinger, for-konfigurerede parametre og grænseværdier – så kan operatøren vælge, hente, justere og gemme alt helt intuitivt. En skærmlås på W10 beskytter indstillingerne mod adgang eller uønskede ændringer fra tredjeparter. Som et alternativ til betjening på enheden kan W10 nemt indstilles via IO-Link og kan kommunikere via denne grænseflade. W10 har to digitale udgange til udsendelse af koblingssignaler.

 

Pålidelig detektion via præcis lasertriangulering over både korte og lange afstande

W10 kombinerer en laserlyskilde i klasse 1 med høj præcision - hvis fokuserede lysstråle kun producerer en lille lysplet på et objekt - med en hurtig og præcis modtagerevalueringslinje. 

Takket være denne kraftfulde teknologi opnår den diffuse sensor meget præcise detekteringsresultater med høj gentagelsesnøjagtighed både i udgaven med kort rækkevidde 20 mm og 400 mm og i langdistanceversionen 25 mm til 700 mm: Dette er ideelt til præcis detektering af objekter og positioner. I hastighedstilstand er responstiden 1,8 ms, hvilket giver en pålidelig detektering af emner selv ved høje maskinhastigheder.

 

Bred vifte af anvendelsesmuligheder via teach-in og det hybride og robuste design

Ved at bruge dynamiske algoritmer, der er udviklet til specifikke anvendelser, opnår W10 en høj grad af pålidelighed og god gentagelsesnøjagtighed. Lasersensoren tilbyder individuelle teach-in-muligheder til specifikke applikationer. Ud over den sædvanlige 1-punkts teach-in, som detekterer objekter i en defineret afstand, gør en 2-punkts teach-in det muligt at detektere objekter i forskellige højder. En manuel tilstand udvider teach-mulighederne og giver endnu mere fleksibilitet. 

Både den kortrækkende og langtrækkende versioner af W10 fås i to husvarianter: en til standardmontering med et 1-tommers hul og en til hybridmontering via M18-gevindet på forsiden eller 1-tommers hullet på siden. Med de to husversioner - hver med tofarvede lysdioder til at indikere driftsstatus - tilbyder W10 en høj grad af monteringsfleksibilitet. Det gør den velegnet til de mest almindelige installationssituationer. Huset i rustfrit stål med beskyttelsesklasse IP69k gør alle W10 til ekstremt robuste enheder, der kan modstå barske driftsmiljøer, aggressive medier eller hyppige rengøringsprocedurer. Det sikrer maksimal tilgængelighed under drift og forhindrer nedetider i applikationen.

Mere information eller ønske om produktdemonstration

Ring  +45 4582 6400 

Skriv: teknik@sick.dk

Link til W10 - produktkatalog : https://www.sick.com/dk/da/c/g555761

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

Ts
Teknisk support
teknik@sick.dk

Send til en kollega

0.048