23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Filterrådgiver vs. -leverandør: Hvad er forskellen?

Er der egentlig en reel forskel mellem en filterrådgiver og en filterleverandør? Svaret er et klart ja, og det går ud over bare ordvalg.

Hvorfor er det vigtigt?

Det handler om længden og dybden af samarbejdet, hvilket i sidste ende har indflydelse på kvaliteten af dine filtreringsprocesser. En særlig markant forskel mellem de to er, om du foretrækker at finde løsninger selv eller ønsker løbende sparring.

Leverandør: Effektiv bestilling, men eget ansvar

Hvis du kender dine behov og blot skal udskifte et filter, kan det traditionelle kunde/leverandør-forhold fungere fint. En leverandør er god til at levere præcis det, du beder om. Men her er vigtigt at huske: en leverandør vil ikke proaktivt arbejde på at optimere dine processer. Din egen viden og erfaring er nøglen til den bedste løsning.

Rådgiver: Langsigtet partnerskab

Hvis du stræber efter mere end blot at erstatte filtre og ønsker en løbende sparring omkring dine filtreringsprocesser, så er en filterrådgiver vejen frem. En filterrådgiver går ud over at bekræfte dine valg; de evaluerer løbende og tilpasser efter dit behov for at forbedre effektiviteten. Et filterrådgivningssamarbejde er en investering i langsigtede, optimerede filterprocesser.

Mere end bare ord: Dyk ned i forskellene

Læs vores seneste blogindlæg for en dybere gennemgang af, hvordan valget mellem en filterrådgiver og -leverandør kan påvirke dit arbejde og dine resultater. Du kan finde det her: https://wct.dk/dk/har-du-brug-for-en-filterraadgiver-eller-leverandoer/

Oplev forskellen med os: Din filtreringspartner

Hos WestCoast ønsker vi både at være din leverandør og rådgiver, så uanset hvad du har behov for, så finder vi det rigtige produkt til dit behov. Vi laver gerne en 1:1 udskiftning af dit nuværende filter, men vi tilbyder også en gratis gennemgang af dine behov og identificerer skræddersyede løsninger. Kontakt vores filtreringsspecialist Søren på 54 55 54 64 eller smm@wct.dk og find det filter der passer dig!

WestCoast® Technique
Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14735348
P nummer: 1000795003

Kontaktperson

SM
Søren Mørk
smm@wct.dk

Send til en kollega

0.032