23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Power Sealer TC – Præcisionslukning af alle poser

Genpack lancerer nu på det danske marked den nyeste version af den stærke Power Sealer serie: Power Sealer TC. Denne version har den præcise styring og overvågning af temperaturen under lukning af hver eneste pose. Dette er særlig relevant i pakning af f.eks. High-Tech udstyr eller fødevarer.

Som alle øvrige versioner i Power Sealer serien kan Power Sealer TC levere i tre størrelser 520, 720 og 1020 mm svejsebredde, og med eller uden vakuum og MAP funktion, manuelt justérbart eller motoriseret stativ, samt ca. 50 optioner, som sikrer, at hver model kan skræddersys til enhver virksomheds behov og krav.

Ligesom de mere avancerede versioner er Power Sealer TC udstyret med den brugervenlige touchskærm, 3 brugerniveauer (Administrator, Super­visor & Operatør) og 50 recepter, så hver eneste posetype, der skal pak­kes, har egne unikke indstillinger lagret i maskinen. Sådan sparer operatør­en tid og det giver en stor sikkerhed for, at hver pose lukkes korrekt. Og operatøren kan let og effektivt håndtere mange forskellige poser.

Overvågningen af svejsetemperaturen er den mest afgørende parameter for en solid svejsning. Og det ikke mindst for Power Sealer, hvor svejsetrykket skabes med trykluft, og derfor er konstant højt og ensartet, ligesom det er styringens ur der sikrer svejsetiden. På den vis giver en overvåget og valideret svejse­temperatur garanti for en solid lukning. For kvalitetskontrol, kan en datafil udlæses, hvor hver eneste pose er registreret.

Se mere om den helt nye Power Sealer TC her

Kontakt Genpack A/S for en dialog om jeres specifikke behov: tlf.: 44 48 62 00 / sales@genpack.com

Genpack A/S
Hirsemarken 6-8
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15046244
P nummer: 1000850644

Kontaktperson

Gs
Genpack salgsafdeling
sales@genpack.com

Send til en kollega

0.048